Nyáron érkezik az Unknown 9: Awakening

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 6.
  • Megjelenés
Link másolása
A Reflector Entertainment végre lerántott a leplet az Unknown 9: Awakeningről, amelyben hősnőnk képes megállítani a golyókat és belemászik az ellenségeibe is. Nyáron már lecsaphatunk rá, itt az első gameplay trailer róla.

A Bandai Namco alaposan ráfekszik az univerzumépítésre, az Unknown 9: Awakening egy tökéletes ajtó lesz az Unknown 9 nagyobb narratív világához, amely több médiaformátumon keresztül mesél el egymással összefüggő történeteket.

A játékban Haroonát irányítjuk, aki különleges képességekkel rendelkezik, megállíthatja a golyókat és beleugorhat az ellenségek bőrébe. Játszatunk lopakodva vagy nyílt konfrontációban is, netán kombinálva a kettőt. A hölgy egyébként egy bosszúhadjárat közepén van, hiszen hatalmas veszteség érte, utazása során hatalmas rejtett tudásra tesz szert, és végül megküzd majd nemezisével, Vincent Lichterrel és az aszcendensekkel is.

A 2020-ban bejelentett akció-kalandjáték idén nyáron érkezik PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

2.
2.
crytek
#1: Más megosztók a youtube-on már a nevével is hakniznak a címben..mert őt biztos jobbna ismerik mint a semmiből jött noname játékot :)

Unknown 9 Awakening Announcement Trailer | Starring The Witcher's Anya Chalotra
1.
1.
hedzsooo
Huhh, ezen a kepen ami a videohoz visz elegge ugy fest a holgy mint a netflixes Witcher showbol az angol szineszno aki Yen-t jatszotta, Anya Chalotra. Fura, hogy meg sem nevezik.. Marmint a cikkben sem, a trailerben mondjuk talan ertheto. Bar, a video leirasaban mondjuk en megemlitettem volna de hat a profi PR team biztosan jobban tudja naluk...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...