Új raid érkezett a GTA Online-ba

  • Írta: aronsz
  • 2024. március 8.
  • Letöltés
Link másolása
A The Cluckin’ Bell Farm Raid során újra vezethetjük a vonatot is, sajnálatos módon azonban ez a funkció továbbra sem része a nyílt világú játék mindennapjainak.

Hiába érkezik a GTA VI, a Rockstar nem áll le a live service GTA Online fejlesztésével. A GTA V multiplayer kiadása rendre kapja az új tartalmat, ezúttal pedig nem csak új autó érkezett (bár egyébként az is), hanem új sztori is.

A The Cluckin’ Bell Farm Raid során egy illegális drogbandát kell lekapcsolnunk, akik egy csirkefarmon tevékenykednek. A küldetés során pedig sokak álma megvalósulhat azzal, hogy vezetheti a vonatot.

Az egyjátékos mód során egyetlen egyszer van lehetőség a vonat feletti kontroll átvételére, és ezúttal is, csak a küldetés miatt vezethetjük a mozdonyt. A játék mára több, mint 10 éves élettartama alatt sokan kérték, hogy a buszokhoz és az autókhoz hasonlóan ez is legyen elérhető, azonban ez eddig nem történt meg.

A vonat egyébként azért ennyire központi szereplő sokak szemében, mert az teljesen önálló erőként robog végig időről időre a síneken, látszólag semmi sem zavarja. Az idők során a játékosok a létező legkülönfélébb módszerekkel próbálták megállítani, sikertelenül.

1.
1.
Ooorky
Valakinek van itt tapasztalata GTA RP-vel?

Videókon jól néz ki, meg vicces, de nem tudom gyakorlatban mennyire jellemző az a szintű RP amit youtube-on látni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...