Nyakunkon a Battlefield 2042 hetedik szezonja

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 13.
  • Videó
Link másolása
Március 19-én veszi kezdetét a Battlefield 2042 legújabb szezonja, amely új térképeket, játékmódokat és fegyvereket kínál a kitartó rajongóknak. Ráadásul a jövő hétvégén minden érdeklődő ingyen kipróbálhatja a shootert és az újdonságokat.

Turning Point címen fut a Battlefield 2042 hetedik szezonja, amely március 19-én szabadul rá a csataterekre. A játéknak lesz egy ingyenes próbaidőszaka is március 21-24. között, ahol első kézből próbálhatjuk ki, hogy a DICE milyen változásokkal szeretné életben tartani a sanyarú sorsú lövöldét.

A Season 7-ben két új térkép is helyet kap: a Haven egy chilei map, míg a Stadium a katari sivatag közepén található. Előbbi a szűk sikátoraival és rengeteg épülettel kedvez a közelharcoknak.

Egy maroknyi új fegyvert is kézbe vehetünk, ezek az AK 5C, az SCZ-3, a SRAW és a DFR LMG. Kapunk egy vadonatúj merevszárnyú bombázót is az XDF-4 Draugr személyében, amivel bizonyára tisztességes pusztítást végezhetünk a térképeken bombákkal és EMP-eszközökkel.

A friss szezon nyilván új Battle Pass-t és egy sor új eseményt is magával hoz számos teljesíthető kihívással. Reméljük, van annyi potenciál a Battlefield 2042-ben, hogy a játékosbázis is növekedésnek indul.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...