Hamarosan játszható lesz a Shadows of the Damned: Hella Remastered

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 16.
  • Videó
Link másolása
A Shadows of the Damned nem kapta meg a jól megérdemelt figyelmet 2011-ben, de szerencsére már úton van a remastered változat, így végre több emberhez eljuthat Suda51 horrorisztikus agymenése. A PAX Eastre már demóval készülnek a fejlesztők.

Sajnos a 2011-es megjelenésekor az EA nem sok pénzt költött marketingre, így a Grasshopper Manufacture fekete humorral átszőtt horrorlövöldéje nem volt valami sikeres a kasszáknál. Maradt azonban egy stabil rajongóbázis, amely kultstátuszba emelte Suda51 játékát, és tavaly nagyon örültünk, mikor megtudtuk, hogy a Devolver Digital és az eredeti stúdió készíti a felújított változatot.

Most kiderül, hogy az anyag Shadows of the Damned: Hella Remastered címen fut, és már ebben a hónapban kipróbálhatják a PAX Eastre ellátogatók, egészen pontosan március 21-24. között. Nem csak a demót nyüstölhetik a szerencsések, hanem kvízjátékon vehetnek részt és blackjackezhetnek Suda51-el (minden nyertes dedikált poháralátétet kap).

A fejlesztés tehát jól halad, a Shadows of the Damned: Hella Remastered a reményeink szerint még idén megjelenik "minden jelenlegi platformra".

1.
1.
crytek
Jó game.360-on végigvittem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...