Először nézhetünk bele az Into the Dead: Our Darkest Days játékmenetébe

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 16.
  • Videó
Link másolása
Az oldalnézetes túlélőjátékban egy csoport kétségbeesett embert kell menedékről menedékre vezetnünk egy élőhalottakkal sújtott városban. Az 1980-as évek Texasában játszódó Into the Dead: Our Darkest Days friss látnivalókat kapott.

Még 2022 decemberében mutatták be a Into the Dead: Our Darkest Days-t, amely egy 2,5D-s oldalnézetes anyag lesz a PikPok jóvoltából. Nem csupán az élőhalottakat kell kerülgetnünk a túlélőcsoportunkat irányítva, hanem az erőforrások kezelése és csapatunk tagjainak szükségleteinek kielégítése is ránk hárul. A cél az, hogy a karanténba zárt városrészből eljussunk a szabadság és a jobb élet felé.

A helyszínünk az 1980-as évek Walton városa Texasban, amit áthat egy feszültséggel és családi drámákkal teli légkör. Ételeket kell készítenünk a hosszabb utak előtt, el kell látnunk a sérülést szenvedett embereket és közelharcot vívhatunk a zombikkal is, persze a lőfegyverek használata sem tabu.

Az Into the Dead: Our Darkest Days az eredeti tervekkel ellentétben valamivel később, csak 2025-ben startol el korai hozzáférésben a Steamen, de az idei év végén egy nyilvános demónak örülhetünk.

1.
1.
crytek
Régóta wishlistes steamen. Ilyen kategóriában lehetne több ilyen game is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...