Jonathan Nolan szerint lehetelen feladat kielégíteni a Fallout-rajongók elvárásait

  • Írta: pandaril
  • 2024. március 18.
  • Cooltúra
Link másolása
Ezt állítja a Fallout-sorozat rendezője és producere, akinek kis híján a karrierje is ráment a Fallout 3 függőségére. A kijelentés mögött az áll, hogy nincsenek ábrándjai és megfelelési kényszere, de nem fog eltérni a forrásoktól sem.

Az angliai T3-nak adott interjút az Amazon Prime-ra készülő sorozat rendező-producere, Jonathan Nolan. A franchise rajongójaként és gamerként rendkívüli lehetőségnek tekinti, hogy olyan projekten dolgozhat, amit imád. Amikor a Fallout 3 megjelent, majdnem ráment az éppen induló írói karriere, kemény egy éven át uralta az életét a játék.

A rendező arról is beszélt, hogy milyen lesz a sorozat a játékok rajongóinak szempontjából. Elsőre meghökkentő és elszomorító lehet az a kijelentése, miszerint hülyeség arra törekedni, hogy első körben a rajongóknak tetszen a sorozat, nagyon is érthető a mögötte lévő magyarázat. Nolan szerint ugyanis nem lehet minden egyes rajongónak megfelelni, arról nem is beszélve, hogy a sorozat nemcsak nekik készül, hanem olyanoknak is, akik eddig csak hallomásból ismerték ezt az univerzumot. Véleménye szerint ez nem egy Fallout-specifikus dolog, minden franchise-ra igaznak tartja ezt.

Rajongóként azonban leszögezte, hogy ez nem azt jelenti, hogy teljesen átírná a világot és annak szabályait, épp ellenkezőleg. Egy nagyon is autentikus sorozatra számíthatunk, ami tiszteletben tartja a forrásául szolgáló játékokat. Egyszerűen csak nem a rajongók vannak a fókuszban, hanem egy sokkal szélesebb közönség. A Fallout sorozat április 12-én válik elérhetővé az Amazon Prime-on.

1.
1.
Extol
Van amit nem lehet filmvászonra vinni. Ez van
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...