Újabb Diablo IV tábortűz beszélgetés vár ránk ma

  • Írta: osan
  • 2024. március 20.
  • Érdekesség
Link másolása
Szezononként szoktak tartani „tábortűz beszélgetéseket” a fejlesztők, amiket élőközvetítéssel YouTube-on vagy Twitch-en követhetünk. Nemsokára itt van a játék 4. szezonja így nem meglepő, hogy egy újabb beszélgetést nézhetünk meg ma.

A negyedik szezonról lesz szó leginkább az új élőközvetítésben, de elméletileg több, nagyobb változtatásról is szó esik majd, melyekre érdemes lesz figyelni az összes Diablo IV játékosnak. A fejlesztők meg fogják vitatni, hogy miért és hogyan dolgozzák át a tárgy- és zsákmányrendszereket, és hogy ez hogyan fogja befolyásolni a Codex of Powert.

Akkora változásokról lesz szó, hogy a Diablo IV életében most először fogja leporolni a Blizzard a tesztszerverét, a Public Test Realmet (PTR), ami valószínűleg kicsivel a szezon indulása előtt lesz elérhető.

A műsor a mai napon, vagyis 2024. március 20-án lesz elérhető magyar idő szerint este 7 órakor, a játék hivatalos YouTube csatornáján vagy Twitch profilján. A Diablo IV-ről a legfrissebb hírünk az, hogy ez lesz az első Activision Blizzard-játék, ami bekerült a Game Pass katalógusába.

1.
1.
DarkLord
Kíváncsi leszek rá, mert a Szezon1 semmit se ért, a 2. jó lett, de 2 hét alatt minden megvolt , ami kellett és a szezon 3 is gyakorlatilag ugyanaz volt, mint a szezon 2 és ugyanúgy 2 hét után off. Ez a Gauntlet meg semmit se ér, amit most szezon közbe beleraktak. Szóval, így semmi értelme szezonokat csinálni, inkább, akkor hagyják az egészet azt, majd Decemberben visszatér mindenki, amikor kijön a Kieg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...