Minden rajongót nyakon ragad az Alien: Romulus első trailere

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 20.
  • Cooltúra
Link másolása
Bizony, megérkezett a Fede Alvarez rendezésében készülő Alien: Romulus első teaser trailere, amely az ígéretek szerint visszatér a sorozat gyökereihez, azaz a szűk környezetben való macska-egér játékhoz.

A várakozásoknak megfelelően tényleg ijesztő az Alien: Romulus első teaser trailere, amely valódi fanservice-nek néz ki. Szűk játéktér? Pipa! Sikoltozó szereplők? Pipa! Vérszomjas xenomorph, aki a szellőzőkben bujkál? Pipa! A film visszatér a sorozat gyökereihez egy olyan történetet prezentálva, ami egy elhagyatott űrállomáson játszódik, ahol a gyarmatosítók csoportja az univerzum legfélelmetesebb életformájával néz szembe.

A főbb szerepekben Cailee Spaeny (Priscilla), David Jonsson (Murder is Easy), Archie Renaux (Shadow and Bone), Isabela Merced (The Last of Us), és Spike Fearn (Aftersun) látható, míg a rendezést az Evil Dead 2008-as remake-jéről elhíresült Fede Alvarez végzi, a forgatókönyvet pedig a direktor régi alkotótársa, Rodo Sayagues jegyzi. Az Alien eredeti rendezője, Ridley Scott producerként tér vissza.

Az Alien: Romulus augusztus 16-án kerül a mozikba, a vadiúj poszter lentebb megtekinthető.

1.
1.
hedzsooo
Inkabb a 2. film akcio-jellege ugrott be errol a nyulfaknyi elozetesrol eddig, a legelso horroros megkozelitese helyett de a megvilagitas, + diszletek, stb. miatt az elso resz erzetet is kelti valamelyest. Egynek mindenestre jo lesz nekunk, a franchise rajongoinak, eddig ugy fest valoban. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...