Konzolokra is bejelentették a Lorettát

  • Írta: osan
  • 2024. március 21.
  • Videó
Link másolása
A pszichológiai horrorjáték jelenleg csak PC-re elérhető, azonban ez a jövő hónap elején megváltozik. Jelen-, illetve múltgenerációs masinákon is átretteghetjük majd a kalandot.

Tavaly februárjában jelent meg a Loretta PC-re. Egy pszichológiai thrillerről van szó a Yakov Butuzoff fejlesztőcsapat műhelyéből, és a játék értékelései felettébb pozitívok, így érthető, hogy a kiadó, a DANGEN úgy döntött, hogy konzolokra is elhozza a kalandot.

A történet során azt járjuk körbe, hogyan kezeli Loretta, hogy megcsalta a férje, hogyan próbál ezen felülemelkedni és hogyan próbálja túlélni azokat a hangos ’40-es éveket. Lesz beleszólásunk a párbeszédekbe, különböző tárgyakkal is interakcióba léphetünk majd és dönthetünk arról, hogy mennyire mélyre süllyedünk Lorettával az őrület gödrében.

Április 11-én érkezik meg Loretta története PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox Series X/S-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re. Mint már írtuk, PC-re elérhető és jelenleg 20 százalékos kedvezménnyel csaphatunk le rá.

1.
1.
DragonBleacPiece
ennek a játéknak a hangulata valamiért nagyon megfogott így a videó alapján
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...