Új trailert kapott a Sand Land

  • Írta: pandaril
  • 2024. március 22.
  • Videó
Link másolása
Ezúttal egy szomszédos országot ismerhetünk meg, a buja és első pillantásra békés, azonban valójában ellenséges Forest Landet, amelynek vezetője mindent elkövet hazája védelmében.

Az Akira Toriyama mangáján alapuló Sand Land megjelenése előtti utolsó hónapba léptünk, és úgy fest, hogy mostantól egyre többet és többet tudhatunk meg a játékról. A dolog a napokban megjelent demóval kezdődött, most pedig egy új trailert kaptunk, ami a vélt ellenséges erőket és hazájukat mutatja be.

Ugyanis a Sand Land, mint a játék névadó régiója, nincs egyedül ebben a világban. A szomszédos Forest Land egy erdőkkel borított, idillinek tűnő ország, a felszín alatt azonban egy szigorú katonai diktatúra húzódik meg. A hadsereg egy Aquanium nevű ritka és veszélyes anyagból szeretne minél többet megszerezni, hogy ennek segítségével ne csak országukat védjék meg, de titkos világuralmi terveiket is előmozdítsák.

A manga rajongóinak is tartogat pár meglepetést a játék, például az ellenséges hadsereget vezető Muniel egy teljesen új karakter lesz. A Sand Land április 26-án jelenik meg világszerte PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...