Először nézhetünk bele a Spine játékmenetébe

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 22.
  • Videó
Link másolása
A Spine eredetileg online játéknak indult, ám tavaly kiderült, hogy egy egyjátékos cím lesz, amelyben egy lázadó utcai művészt irányítunk egy disztópikus cyberpunk világban. Hősnőnk, Redline minden trükköt bevet harc közben.

Redline egy lázadó utcai művész, akinek van egy gép haverja, Spine. Együtt veszik fel a harcot a Tensor Corporation autokratikus mesterséges intelligenciájával, s míg a rosszfiúkkal küzdünk, idővel egyre több trükköt sajátítunk el. A pergős lövöldözés mellett közelharci ütésvágásokat is kivitelezhetünk ebben a TPS-ben, ráadásul olyan különleges kameratrükköket használ a játék, amiket akciófilmes szakértők terveztek.

A Nekki csapata szerint az alábbi trailer még fejlesztés korai szakaszából származik, azonban már most is megnyerő a látvány, a kivégzések roppant látványosak - és végre igazi gameplayt tartalmaznak, nem úgy mint a tavalyi kedvcsináló. Dátumunk még nincs, de a Spine PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re készül.

2.
2.
Low Noise
Ruby ra emlékeztet a régi ATI Radeon tech demókból. https://youtu.be/uZCRQx9DaTA?si=49W9sgOo-kgotiOs
1.
1.
hedzsooo
A csaj kb. ugy jon le itt mintha Peter P. + M.J. soha meg nem szuletett lanyuk lenne. Az eddigiek alapjan meg vmi kis fun jatek kerekedhet belole
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...