Június végén érkezik a Final Fantasy XIV Dawntrail

  • Írta: aronsz
  • 2024. március 24.
  • Megjelenés
Link másolása
A játék rendezője elmondta, eredetileg már egy héttel korábban szerették volna kiadni a játék következő nagy expanzióját, azonban az Elden Ring: Shadow of the Erdtree bezavart.

A Final Fantasy XIV rendezője, Naoki Yoshida (Yoshi-P) a PAX East rendezvényen beszélt a Dawntrailről, ami június 28-án jelenik majd meg korai hozzáférésben, majd nem sokkal később július 2-án érkezik a teljes verzió – számolt be a Eurogamer.

Yoshi-P elmondása szerint a csapat egy héttel korábbi időpontot tűzött ki eredetileg, csak közbeszólt az Elden Ring DLC, ami június 21-én érkezik majd. A rendező leszögezte, hogy nem arról van szó, hogy minden áron játszani akar a Shadow of Erdtree-vel, viszont úgy gondolták, hogy “mindenki szívesen játszana az Elden Ring DLC-vel”.

A Dawntrail rengeteg új tartalmat, többek között egy új kasztot is ad majd a játékhoz, korábban ebben a cikkben mutattuk be az újdonságokat. A kiegészítőt március végén már elő lehet majd rendelni, akik pedig ilyen módon bizalmat szavaznak a fejlesztőknek, azok külön, játékbeli tartalmakat is kapnak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...