Élő szolgáltatásra fókuszál a Bend Studios következő játéka

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 25.
  • Hír
Link másolása
A Days Gone fejlesztői jelenleg egy "AAA-kategóriás live service-játékon" serénykednek, legalábbis ez derült ki a stúdió weboldalán közzétett állásajánlatból. A csapat szeretné "újradefiniálni" a hagyományos, dobozos játékokról alkotott képet.

Bár eddig semmilyen hivatalos leleplezés nem történt, olybá tűnik, hogy a Bend Studios jelenleg egy AAA-kategóriás live service játékon dolgozik, hiszen a stúdió toborzási oldalára fellőtt hirdetésben ez szerepel. Egy olyan vezető projektmenedzsert keres a csapat, akinek már van tapasztalata az élő szolgáltatású játékok fejlesztésében. 

Sőt, a Days Gone készítője szerint az lehet a szerencsés kiválasztott, aki "kulcsfontosságú vezetői szerepkörben újradefiniálja az eddig dobozos termékekre összpontosító folyamatokat live service-t fejlesztéssé".

Jelenleg annyit tudni a Bend Studios következő alkotásáról, hogy már 2022 júniusa óta dolgoznak rajta, és egy teljesen új IP lesz, amely többjátékos módot is tartalmaz és a Days Gone nyitott világú rendszereire épül.

Ami pedig a Days Gone-t illeti, folytatás nem, de filmadaptációt kapni fog, amit az Oscar-díjas Sheldon Turner vet papírra, a Deacon St. John szerepét pedig Jamie Fraser ölti magára.

1.
1.
Chdz
Akkor ebből 2-3 évig még nem lesz semmi, addigra lehet elkaszálják az egészet, kár érte.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...