Cross-platform multi az új Brothers in Arms-ban

  • Írta: fojesz
  • 2007. augusztus 16.
  • Érdekesség
Link másolása
A Gearbox munkatársai elárulták nekünk, hogy a Brothers in Arms: Hell's Highway lehetővé teszi majd, hogy a PC-s és PS3-as játékosok egymással játszanak.
A Gearbox munkatársai elárulták nekünk, hogy a Brothers in Arms: Hell's Highway lehetővé teszi majd, hogy a PC-s és PS3-as játékosok egymással játszanak.



A srácok elmondása szerint a PC és PS3 közötti cross-platform játékot az Unreal Engine 3 teszi lehetővé, ugyanis az Epic licenszelte a népszerű GameSpy technológiáját, s belegyömöszölte azt az újgenerációs motorba. Többek között ennek köszönhetően lesz szintén elérhető a cross-platform játék a Turning Point: Fall of Liberty-ben, és remélhetőleg majd Unreal Tournament III-ban. Arról nem szólt a fáma, hogy az X360-as játékosok beszállhatnak majd-e a buliba: a Games for Windows és az Xbox Live segítségével ugyanis ez sem lenne megoldhatatlan - csak ugyebár míg előbbi megoldás  a felhasználók szemszögéből ingyenes, utóbbi pénzbe kerül.
31.
31.
Shagy
ennek annyi volt az értelme hogy arra céloztam ha akarja a microsoft akkor megtudja csinálni.de amúgy se lenne sok értelme sztem se.
30.
30.
t.roli
Nem tom Shaggy ennek mi értelme volt. Shadowrunnal vs Unreal? Unreal!
29.
29.
felegyi
Nehogymár beszarjak mert nem lessz Crossplatform!Ki játszana PC-sek ellen?Mivel én is az vagyok!Voltam!Nemsokára egy Elite-nek keszek a gazdálya!Am X360-on lehetne ezzel bill+egérrel játszani?
28.
28.
Shagy
erről annyit még hogy a 360 as Shadowrunnal már lehet Pcsek ellen játszani :D szóval Ps3 lol ja meg még vmi a fizetős onlineért nyávogóknak

World of Warcraft.
27.
27.
t.roli
kinek mi a fölösleges. játszani is fölösleges lenne, de ha már van akkor jó nem?
26.
26.
Glek
shadow16: Erre egy szó illik: SZÁNALMAS! De csak a videó nyugi ;) Tisztára mintha egy reklámot néznik a TV-ben, ez nem összehasonlítás...

Egyébként azzal egyetértek hogy nagyon jó ez a Home dolog. Szivesen kipróbálnám! Tényleg nagyon ötletesre sikeredett :)

Viszont nem azért vettem a boxot hogy egy ilyen emberkét csinálgassak, hanem hogy játszak... nem azt mondom hogy fölösleges, de most nem fogok magamalá hugyozni mert nincs :P

Viszont én multi terén gondoltam hogy többet tud a Live. De majd utánna járok pontosan, hogy is megy ez az egész. :)
25.
25.
t.roli
Igen. és úgy tűnik h a legtöbb UT motorra épülő ps3 játékkal, még a PCsekkel is lehet majd multizni;)
24.
24.
battlefield2
ha egy játékért fizetnék 15-18 ezret akor elvárom hogy a MULTItt azt ingyen jáchasam és ne fizesek érte Na

23.
23.
felegyi
Ja!15.000-et kitud izetni mindenki!Nem olyan sok az!
22.
22.
Shagy
én azért vettem konzolt mert játszani akarok nem azért hogy internetezzek az a 15 000 meg nem olyan sok egy évbe.aki cigizik közületek az havonta dob ki az ablakon annyit oszt csak a tüdejét teszi tönkre.
21.
21.
bence9
ez érdekes és ingyenes de milyen program lesz gépre amivel lehet multizni?
20.
20.
Vincenzo
Ez a PS Home nagyon nagy durranás lesz:D Mikor is jön? Ősszel asszem. Ezt is nagyon várommár...
19.
19.
t.roli
dehogy nyújt többet a LIVe. ps3 ról bejön a gamekapocs xboxról nem. és eza playtation home igen nagy durranás lesz, vagy műr az is(nem tok pontos infót) de ez is jó kis demonstráció, h egy ingyenes, "kiegészítő2 mennnyivel barátságosabb. Tájékoztatok mindenki ez online és itt lehet barátkozni chatelni játszani stb. live meg csak pénzkidobás. Én meg előre mondtam csak, h az emberek az időmúlásával megbánják h 360 at vettek. egyszer majd ha konzolozni akartok, és már volt 360atok, meglátjátok, megbánjátok. kivétel gyurka... bár ő is elcsicseregte egy mondatában, h ha lesznek jobb játékok rá, akkor lehet lesz ps3 ma. emklékszem én
18.
18.
shadow16
Glek: neked ajánlom azt a videot nézd meg tanulsgáos: http://www.youtube.com/watch?v=LgVndZg7-aM


ezek után rmeélem másképp látod hogy mi nyujt többet.
17.
17.
Glek
Jah csak ha jóltom Live-on sokkal többmindent lehet csinálni, mint PSN-ön... (mondjuk én nem próbáltam, szal csak hírből tudom...)

shadow16, jaaajjjj ez ilyen béne magyar felfogás szvsz (ne sértődj meg rajta de én így látom...) 15 000 az egy játék ára... és csak évente egyszer kell fizetni. Jobb ha megszokod hogy minden ami nyugatról jön, nem a mi pénztárcánkhoz alkalmaszkodik...
16.
16.
shadow16
megérdemli a microsoft hogy így leghuzzák az xbox livet. Köcsög fasz az MS. 15 000 ft-t kifizetni csak azért hogy neten játszhassak az pofátlanság, PC-n, PS3-n és WII-n bezzeg tök ingyen lehet játszani neten. rmeélem ezután észhez tér a buzi MS. Nagyon megbánom hogy megvettem az xbox 360-at.
15.
15.
Shagy
ekkora barmok nem lehetnek akiknek elborul az agya amikor köztudott már hogy jön x360ra és itt csak azért nincs feltüntetve mert az xbox 360 nem támogatja ezt az online módot .



( értelmezd a szöveget utána vonyítsál )
14.
14.
felegyi
Igen!Ezt az 1 játékot sajnálom a PS3-asaktól!Magasról szarok az X360-as exkluziv címekre!Erre a játékra nagyon régóta várok!De megnyugottam,ugylátszik lessz 360-ra!
13.
13.
CJ NIN
Látom sokan kezdik eszüket veszteni. A játék jön 360-ra is.

Te meg Felegyi, hogy miket kívánsz, szvsz arra magasról tesznek.
12.
12.
mcwolf
Én is sajmálom,hogy PS3-ra nem jön a Bioshock,de nem megyek tőle a falnak.Jön helyette más: Blacksite:area 51,Jericho,Heavenly sword,stb.
11.
11.
t.roli
Mivan felegyi? Az xboxra ha nem is jelenne meg, akkor is jön egy csomó játék a ps3 ra ugyebár nem;) ezt is sajnálod a ps3masoktól? a ps3 masak is sajnálnak sok mindent, amit a sony elvett tőlük... Az ut engine nem kedvez a 360 nak. lehet gyenge a hardvere? vagy egy egyszerű blue ray/hd dvd hiányzik? ki tudja..................
9.
9.
Glek
Wildláma, nyugi!! Naná hogy jön boxra ;) Azt sajnálom hogy nem lesz cross-platform multi, de most nem kell beszarni... :P Attól még mi jót multizunk egymás ellen... szörnyű lesz hogy nem lesz egy PC-s se XD
9.
9.
felegyi
Kívánom hogy dögöljenek meg a k éltbe teljes szívemből kívánom!
7.
7.
Domasi
megjelenik, csak nem biztos h lesz benne ilyen

7.
7.
felegyi
Komolyan nem jön ki X360-ra?NE CSINÁLJÁK!Ezért adtam el a gépem!A K életbe!NEM IGAZ!FELBASZOM VELE AZ AGYAM!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...