Megjelent a South Park: Snow Day, itt az utolsó előzetes

  • Írta: szlav
  • 2024. március 26.
  • Videó
Link másolása
South Park városát nyakig befedte a hó, ez pedig csak egy dolgot jelenthet: iskolaszünetet! A gyerkőcök elárasztották a befagyott utcákat, és még jó, hogy egyből péppé verik egymást, egy kooperatív kalandban.

A Stick of Truth és a Fractured But Whole után egészen más vizekre evez a South Park. Ezúttal egy lövöldözős, csihi-puhis akciójátékot kapunk, melynek kalandjaira három barátunk is elkísérhet minket. A helyszín természetesen megint a rajzfilmsorozatból ismert városka lesz, amit vagy a klímaváltozás vagy valami ördögi varázslat jégbe fagyasztott. Mind a boltok, mind a suli zárva van, így Stan, Kyle, Cartman, Kenny és a többiek mind az utcákon randalíroznak - mi, az új kölyök is velük tartunk majd.

A South Park: Snow Day már elérhető PC-n, Xbox Series X/S-en, PlayStation 5-ön és Nintendo Switchen.

2.
2.
sumblinker
Inkább a sorozattal foglalkoznának. A legutóbbi nyúlfarknyi évad elég erős lett. (A kisfilmek általában közepesre sikerülnek.)
1.
1.
Feri899
Az eddig olvasott kritikák alapján egy felejthető alkotást kaptunk, ami ráadásul piszok rövid is. Kár. South Park rajongóként nekem a Stick of truth és a Fractured But Whole 10/10-es élmény volt. A Snow day helyett érdemes leporolni és újból végigtolni ezeket a mesterműveket :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...