16 millió eladott példány felett jár az It Takes Two

  • Írta: szlav
  • 2024. március 27.
  • Biznisz
Link másolása
Ennek pedig csakis örülni és gratulálni tudunk! Minden idők egyik legnagyszerűbb kooperatív játéka remekül teljesített a kasszáknál is, így már több mint 32 millió játékos élhette át Cody és May nem mindennapi kalandját.

Három évvel ezelőtt jelent meg az It Takes Two, a Hazelight stúdió zsánerkeverő alkotása, amely amellett, hogy minden idők egyik legnagyszerűbb kooperatív játéka lett, sok hasznos leckét is adott az együttműködés és a kommunikáció fontosságáról - párkapcsolaton belül és azon kívül is. A jeles évforduló alkalmából a fejlesztőbrigád megosztott egy friss eladási adatot: immáron több mint 16 millió példányban talált gazdára a játékuk.

Ez pedig értelemszerűen azt jelenti, hogy már legalább 32 millió játékoshoz jutott el az alkotás, hiszen azt kizárólag kettesben, egyjátékos mód nélkül játszhatjuk. Érdemes azonban megemlíteni, hogy akkor sem kell két példányra költenünk, ha online szeretnénk átélni az It Takes Two kalandjait, hiszen minden megvásárolt játékhoz jár a Friend's Pass, amely gyakorlatilag egy ingyenes második példánynak felel meg.

Ezúton is csak gratulálni tudunk az őrült Josef Faresnek és a tehetséges csapatának, akik jelenleg is dolgoznak a Hazelight következő nagy dobásán. Reméljük, hogy idén megtörténik a nagy leleplezés!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...