No Man's Sky - személyre szabható űrhajókat, hatalmas űrállomásokat hoz az Orbital update

  • Írta: szlav
  • 2024. március 27.
  • Letöltés
Link másolása
Nincs megállás, ha a No Man's Sky frissítéseiről van szó! Az Orbital néven futó, ma élesedő frissítés saját kézzel barkácsolható hajókat és hatalmas, tematikus űrállomásokat hoz a játékba.

Habár a Hello Games csapatának java már egy ideje a Light No Fire hihetetlenül grandiózus világát hegeszti, bőven jut még idő és erőforrás a No Man's Sky frissítésére is. A videojátékos történelem legnagyobb megváltástörténetét jegyző űrbéli felfedezős túlélőjáték már a huszonhetedik nagy tartalmi frissítését kapja.

A ma élesedő, Orbital névre hallgató ingyenes csomag pedig igazán nem semmi! A frissítés kezelésbe veszi a bolygófeletti űrállomásokat, amelyek az engine-frissítés után jóval változatosabb, tágasabb és a helyzetükhöz megfelelő tematikával felszerelt környezeti kialakítással válnak felfedezhetővé. Számos új NPC-t és környezeti elemet találunk majd rajtuk, nem utolsó sorban azt az állomást is, ahol személyre szabhatjuk majd a saját űrhajónkat is.

Mert igen, eddig is szerelhettünk különféle fegyvereket, pajzsokat és egyéb kiegészítőket a járgányainkra, mostantól azonban külsőleg egyedien kinéző, szabadon átfesthető alkatrészekkel tehetjük magunkévá a kedvenc űrhajóinkat. Ezeket az alkatrészeket egyébként nemcsak a boltokban, de a lezuhant hajóroncsokból is összeszedhetjük majd.

1.
1.
Extol
Azigen! Hát már nem sok frissítés lesz, de valóban nagyot ment a Hello Games ezzel a címmel. Látszik, hogy nekik nem a pénz a lényeg, élvezik a kreatív munkát, tuti hogy a következő cím, a Light No Fire is remek szórakozás és kötelező vétel lesz.
Én nem tudok még egy stúdiót, akik ennyire a régi iskolát képviselik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...