Elérhető a Red Dead Redemption a GTA+ kínálatában

  • Írta: aronsz
  • 2024. március 27.
  • Bejelentés
Link másolása
A szolgáltatás előfizetői már nemcsak a GTA Online világában jutnak extra taralomhoz, hanem hozzáférnek a Red Dead Redemptionhöz és az Undead Nightmare kiegészítőhöz is.

Először az X-felhasználók szúrták ki, majd a Rockstar is bejelentette hivatalosan, hogy a Red Dead Redemption és az Undead Nightmare névre hallgató kiegészítő elérhető a GTA+ kínálatában.

PlayStation 5 konzolokon a játéknak a friss verziója érhető el, ami egy tavaly októberi frissítés óta már lehetővé teszi a játék futtatását, másodpercenként 60 képkockával. Az Xbox tulajok számára azonban ez a luxus továbbra sem érhető el.

A GTA+ szolgáltatás majdnem pont két éve indult el, amikor a Rockstar bejelentette, hogy az újgenerációs platformokon, 5,99 dolláros havidíjért cserébe extra tartalmakat tesz elérhetővé. Eredetileg a GTA Online világában számíthattak az előfizetők extra tartalomra, most azonban már egy játékot is kapnak.

A GTA+ PlayStation 5 és Xbox Series X/S konzolokon érhető el.

1.
1.
negyven2
"Az Xbox tulajok számára azonban ez a luxus továbbra sem érhető el."

Mert Xbox-on a játék X360-as kiadása érhető el, nem pedig a most kiadott PS4/5 és Switch változatt. És bár igaz, hogy nincs benne a 60fps, de cserébe van multiplayer támogatás (akár local szinten is).

"...most azonban már egy játékot is kapnak."

4 játék érhető el a szolgáltatásban, bár abból csak 2 érhető el a konzolokon (GTA: The Trilogy – The Definitive Edition, RDR és RDR:UN), valamint kettő mobilos játék (Liberty City Stories és a Chinatown Wars).

"A GTA+ PlayStation 5 és Xbox Series X/S konzolokon érhető el."

Igazából elérhető Xbox One/PS4-en is, csak az ottani GTA Online-ban nem kapsz semmi pluszt, csak a kettő konzolos játékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...