Dragon's Dogma 2 DLC-ről kérdezi a játékosokat a Capcom

  • Írta: aronsz
  • 2024. március 28.
  • Érdekesség
Link másolása
Különös kísérletbe kezdtek a fejlesztők. Hivatalosan a Capcom nem dolgozik a játékhoz érkező kiegészítőn, de lehet, hogy ha elég játékos kéri, akkor fog. Most mindenki jelezheti, hogy mennyit adna az extra tartalomért.

A múlt héten megjelent játék rajtja nem sikerült teljesen zökkenőmentesre, az egyértelmű, hogy a fejlesztők nagy erőkkel dolgoznak rajta, hogy egyre jobb legyen az élmény, a héten arról is posztoltak a készítők, hogy milyen frissítések várhatók a közeljövőben.

Most pedig – ahogy a VGC kiszúrta – egyedi módszerrel próbálják meg feltérképezni, hogy merre érdemes tovább vinni a fejlesztést. A Capcom közzétett egy kérdőívet, amelyet bárki kitölthet erre a linkre kattintva április 21-ig. A kitöltést pedig egy digitális háttérképpel jutalmazzák a készítők.

A kérdőívben olyan kérdésekre kell választ adni, mint hogy a játék melyik platformon megjelent verzióját vásároltuk meg, játszottunk-e a sorozat korábbi darabajaival, hogyan értékeljük a most megjelent játékot. A végén azonban a Capcom megkérdezi azt is, hogy mennyit lennénk hajlandók elkölteni egy esetleges DLC-re, illetve azt is beírhatjuk, hogy mit látnánk szívesen extra tartalomként.

A kérdőívhez nem jár kommentár, nem tudni, hogy a játékot jobbra értékelő, vagy azt meg vásárló emberek véleménye többet számít-e, mint ahogy az sem biztos, hogy a Capcom csak ez alapján fogja eldönteni, hogy jön-e kiegészítő és ha igen, akkor milyen árban. Abban viszont sokat segíthet, hogy a fejlesztők feltérképezzék, nagyságrendileg milyen bevételre számíthatnak egy DLC-ből és ennek megfelelő mennyiségű erőforrást tudnak beleölni.

4.
4.
hedzsooo
#2: Az eleg erdekes lenne, azt hogyan matekoztad ki? Masok azt irtak neked rola, ugy? XD :D

Szerk.: A mellekkuldik az ilyen jatekoknak a RESZEI. Ha kihagysz kb. mindent is 1 open-world jatekban, csak a fokuldit tolod, akkor persze h hamarabb veget er az utazas/kalandozas, illetve a jatek, wazzzzzzeee XD
3.
3.
Extol
Extra szánalom körettel. Gratulálok Capcom. Nagy múltú cég hogy süllyedhet le ennyire, én nem tudom.
2.
2.
Doomsayer
#1: Faja, csak lássuk azt is, hogy a Witcer 3 első, rövidebb DLC-je is hosszabb játékidőben, mint a DD2.
1.
1.
hedzsooo
Ha vmi korrekt Story-DLC, mint pl. ugye tapasztalhattunk olyat mar regebben is pl .a The Witcher 3 ket szuper DLC-je soran, vagy akar pl. a The Night of the Raven DLC soran a GOTHIC 2-hoz is anno... AKKOR bizony hajlando leszek fizetni erte rendesen, miert is ne?


Ja, itt is "reklamozom", illetve megosztom mar a DD2 fo/main Pawnom-at! :D

Aki szeretné hogy én is kipróbáljam a Pawnját, itt kommentben megoszthatja vele a kódját hozzá, köszi! :)

Rövid leírás hozzá - A neve: TRUEHEART, 16-os szintű, de kúszunk felfelé elégggé haladósan... A következő 1-2 hónap során szinte tuti! :D A természetéhez hű a neve, így bizony 1 JÓSZÍVŰ Pawnról van szó jelenesetben. (Inclination: Kindhearted) Ezenfelül igazi FIGHTER, azaz harcos, elvégre meg volt hozzá az inspiráció, mikor megalkottam a karakter-generálóval.
Apropó, az ihletről: nálam a main Pawn egyébként Brienne of Tarth által inspirálódott a Trónok Harca HBO-sorozat változata alapján RÉSZBEN, VALAMINT akartam 1 félvér jányt, lehetőleg félig Elfet... ) ...Az Arisen karim meg a majomkirály ihlette leginkább de az most mellékes itt.
My main Pawn code if you want to hire / Ezzel a kóddal találhatjátok meg a játékon belül: XZFTCNBN7X63


A legtöbb képen a moddingolt verziós hajazat/frizura látható amit amugy itt-ott megosztok rola, DE az eredeti is hasonló azonban, hátrafogott haj ugyanúgy, plusz fehér haj ("Ciris hajnak" hívom csak, a haját Ciri ihlette a Witcherből, így lett szőke helyett inkább fehér neki. :)) van neki ugyanúgy, viszont az eredetin jobban látszik hogy elfes vérről van szó, mert a haja nem takarja el a hegyes fülpárt neki.
...Még talán érdemes megemlítenem hogy még ma 1 kocsmába elugrok már vele, hogy még jobb legyen az Award annak aki felveszi magához a csapatába, plusz költök majd most masszívan pontokat a képességei feltúrbózására is.
Na, ennyi lett volna mára DD2 fronton, jó játékot mindenkinek!
A Pawnjaitokat pedig ne feledjétek megosztani itt velem, kommentekben, kíváncsian várom őket, köszi-köszi!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...