Újabb kiegészítőt kap a Rain World

  • Írta: osan
  • 2024. március 29.
  • Videó
Link másolása
A népszerű metroidvania egy újabb, nagyobb DLC-vel bővül a tavalyi Downpour kiegészítő után. Alapvetően nem egy könnyű játékról van szó, a készítők viszont ígéreteik alapján tetőzni fogják az eddig látottakat a The Watcherrel.

Eddig csak egy trailert kaptunk a kiegészítőhöz, se megjelenési dátumot, se konkrétabb információkat nem szolgáltattak a fejlesztők, azonban abban az egyben biztosak lehetünk, hogy a The Watcher nevet viselő DLC hű lesz az alapjátékhoz, és a gyönyörű látványvilág mellett izzasztóan nehéz szórakozást is fog biztosítani.

A tavalyi év elején, pontosabban január 19-én jelent meg a legutóbbi kiegészítő a játékhoz, a Downpour, melyet mind a kritikusok, mind a játékosok imádtak. Benne 10 új régiót, számos pályát, környezetielemeket és időjárást ismerhettünk meg, illetve az ellenségeken is újítottak. Valószínűsíthető, hogy a The Watcher is temérdek újdonsággal készül, és reméljük mihamarabb hivatalos közleményben tájékoztatnak minket a készítők.

A DLC Steamen már a kívánságlistánkra is kerülhet. Egyelőre csak PC-re jelentették be, viszont az alapjáték PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switch-re is elérhető.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...