Nem lesznek mikrotranzakciók a Stellar Blade-ben

  • Írta: pandaril
  • 2024. április 4.
  • Hír
Link másolása
Sajnálatos, hogy egyre kevésbé furcsa ezt leírni egy single player játék kapcsán, ettől függetlenül a fejlesztő Shift Up megerősítette, hogy nem lesznek játékon belüli vásárlások.

A videójátékokban az utóbbi években megjelent számos trend közül a talán a mikrotranzakciók a legkitartóbbak. Ennek egyik oka, hogy számos kontextusban kifejezetten jól működő modellről van szó, például az ingyenes játékok esetében ezek alkotják a fejlesztők fő bevételi forrását. Amikor viszont offline játszható, egyszemélyes játékokról van szó, akkor igen nehéz még a legolcsóbb, játékbeli előnyt kínáló opcióra is elfogadással tekinteni.

A Dragon's Dogma 2 esetében borult ki az a bizonyos éjjeli edény, főleg, amikor a fejlesztők a játék megjelenése előtt még teljes mellszélességgel védték a gyors utazással vagy a 30 fps-sel kapcsolatos dizájnbeli döntéseiket, hogy aztán a gyengélkedő teljesítményről szóló híreknél csak a valódi pénzért megvásárolható in-game tárgyak körül kialakult botrányról szólók legyenek hangosabbak. A Capcom más játékaiban is meglépte korábban a játékon belüli vásárlást, mint például a Devil May Cry 5 vagy a Resident Evil 4-remake.

Most a Stellar Blade-et készítő Shift Up CEO-ja, Kim Hyeong-tae jelentette ki egy interjúban, hogy játékuk nem fog mikrotranzakciókat tartalmazni. Akár az alapkiadást, akár a deluxe verziót vesszük meg, nem fogunk tudni további játékon belüli előnyt vagy kényelmi feature-t vásárolni. Kim nem zárta ki sem a jövőbeni DLC-k, sem pedig a feláras történeti kiegészítők érkezését a játékhoz, azonban jelenleg nem dolgoznak ilyeneken. Eve további ruhái ingyenesek lesznek, kivéve azokat, amelyek valamilyen kollaboráció révén kerülnek a játékba egy másik IP-ból.

A Stellar Blade április 26-án jelenik meg PlayStation 5-re.

6.
6.
cyberstaker
#1: Minek 2 példányban bro? :D

Egyébként nyálcsorgatva várom, iszonyat jónak tűnik :)
4.
4.
koffein
Ja meg mèg annyi, hogy egy òrås kb a demò de 10 percenként ùj ellenféltipussal talàlkozol. Plusz 3 Bosst le lehet nyomni a demoban.
1.
1.
koffein
2 példányban elörendelve. Demoban 12 òra van. Instant plat lesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...