Helldivers II - a jövő héten érkezik a Democratic Detonation kiegészítő

  • Írta: zoenn
  • 2024. április 6.
  • Videó
Link másolása
Az Arrowhead részletesen is bemutatta, mi vár ránk az április 11-én érkező prémium Warbondban. Természetesen egy rakás új fegyver és páncél üti a markunkat, amikért érdemes lesz kicsengetnünk a Super Crediteket.

Április 11-én érkezik az első fizetős kiegészítő a Helldivers II-be. Míg az első Warbondhoz ingyenesen hozzájuthatott minden játékos, addig a Democratic Detonationt már csak Super Creditekért vásárolhatjuk meg az ingame boltban. Miután megszereztük a DLC-t, medálokat kell különféle tartalmak megnyitására - ezek különféle célok és küldetések teljesítése után járnak, de ha nyitott szemmel jársz a pályákon, akkor is felfedezhetjük őket.

Az új csomagban egy rakás új fegyver és páncél megtalálható, a hivatalos PlayStation Blogon a közösségi menedzser részletesen is bemutatta őket. Lesz itt új rohamkarabély, a BR-14, illetve egy tolózáras puska is R-36 Eruptor Rifle néven, de kapunk egy robbanó számszeríjat a CB-9 személyében - kattints a fenti linkre a többi újdonságért!

2.
2.
almaspite
Öhm nem nevezném DLC-nek, se kiegészítőnek. Egyszerűen egy premium warbond. Másik ahogy azelőttem szólo is, ez lesz a harmadik premium warbond.
Amikor megjelent a játék már tartalmazott egyet, utána jött a cutting edge, és ez lesz a harmadik.

Season pass se a legjobb szó rá, mert ha jön a következő majd a negyedik, akkor a többi még elérhető marad csak meg kell venni a super store-ba.
1.
1.
Khaszás
Ez már a második fizetős csak szólók :) Az elsőbe elektromosság eleni téma volt :) (Cutting Edge)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...