Közelharc is jöhet a Helldivers 2-be?

  • Írta: osan
  • 2024. április 15.
  • Érdekesség
Link másolása
Nem került még le az asztalról a közelharc lehetősége a fejlesztőknél, még mindig valószínűnek tartják, sőt a páncélfestést is, viszont jelenleg nagyon elfoglaltak, így hivatalos bejelentésre várnunk kell.

Hatalmas népszerűségnek örvend a Helldivers 2. Legutóbb a játékosok sikeresen felülkerekedtek a robotokon a galaktikus háború során, ezzel az egyik frakciót, az Automatonokat teljesen kipusztították. A rajongók viszont nehezen tudnak leállni és az újabbnál újabb tartalmakat várják, így a közelharcot is.

A játék Discord-szerverén érdeklődött egy felhasználó a közelharc és a páncélfestés lehetőségeiről, hiszen semelyikről nem lehetett hallani már rég óta semmit. A közösségi menedzser, Twinbeard azzal reagált, hogy „még csak egy hónap telt el, nem egy év” és egy kacsintós emojival zárta mondatát sejtelmesen.

Még megtörténhet. Mint tudjátok nagyon el voltunk foglalva az utóbbi időkben.” – folytatta, valószínűleg arra utalva, hogy nemrég azt tanácsolták a játékosoknak, hogy hagyják kicsit pihenni a játékot, ha az folyamatosan összeomlik, nem fog elvészni a demokrácia.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...