Előrehozták a Morbid: The Lords of Ire megjelenését

  • Írta: pandaril
  • 2024. április 23.
  • Hír
Link másolása
És megerősítették, hogy az előző generációs Xboxra is megjelenik majd a souslike horrorpunk játék, így kevesebb mint egy hónapot kell csak rá várnunk.

Ritka, mint a fehér holló, hogy egy játék megjelenésének előrehozataláról írhatunk, talán éppen ezért olyan örömteli dolog azt látni, hogy a készítők ahelyett, hogy a végtelenségig halogatnák a sokszor még akkor is félkész játék megjelenését, előrébb hozzák azt. Persze, ez csak akkor igaz, ha így is egy kész címet kapunk kézhez.

A Morbid: The Lords of Ire a horropunk műfaj legújabb képviselője lesz. A lovecrafti horror számos eleme köszön vissza, úgy mint a förtelmes rémségek és az elménk épségére helyezett igen komoly hangsúly, de a kendőzetlen brutalitás is a játék egyik fő jellemzője lesz. Természetesen a játékmenet számos ponton fog souslike elemeket is tartalmazni, és hogy mennyire igaz ez, azt PC-n és PlayStationön is letesztelhetjük az elérhető demó alapján.

A kész játék eredetileg május 23-án jelent volna meg PC-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switch-re. A legújabb, fent látható előzetes alapján viszont már május 17-én elérhető lesz a játék, ráadásul Xbox One-on is játszhatunk majd vele. Hogy az előző generációs Xbox és a Nintendo Switch mellett miért nem fért el a játék PlayStation 4 portja, rejtély.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...