A Fortnite lehetővé teszi a “konfrontatív” táncok elrejtését

  • Írta: aronsz
  • 2024. április 25.
  • Hír
Link másolása
Egy új frissítésben érkezett a funkció, ami lehetővé teszi, hogy a fejlesztők által konfrontatívnak minősített emote-okat elrejtsük. A jövőben nem kell nézni, ahogy L betűt a homlokuk elé tartva táncolnak felettünk a legyőzőink.

A kompetitív játékoknak mindig is fontos eleme a trash-talk, azaz az ellenfélnek történő beszólogatás. Van, amikor ez mind a két fél számáról elfogadható, azonban az is előfordul, hogy nehéz pillanatokat okoz a legyőzöttnek.

A Fortnite kezdetektől fogva híres eleme a különböző emote-ok, azaz rövid táncok, vagy különböző mozdulatsorok, amiket a karakterekkel végrehajthatunk. Nyilván ezeket a kezdetektől fogva használták a játékosok arra, hogy “győzelmi táncokat” járjanak a legyőzöttek felett, egy pár mozdulatsor pedig kifejezetten sértő tud lenni.

A fejlesztők most négy olyan győzelmi ünneplést azonosítottak, ami szerintük konfrontatív és lehetővé tették ezeknek az elrejtését azaz, ha számunkra ismeretlen játékos bejátssza a mozdulatsort akkor mi azt a jövőben nem fogjuk látni.

A négy emote a Laugh It Up, a Take the L, a Whiprack és a Make It Plantain. A jövőben ezeket a játék automatikusan eltünteti az idegenek számára, azaz csak azoknál fogjuk látni, akik rajta vannak a barátlistánkon. A beállításokban azonban ki tudjuk kapcsolni náluk is, illetve engedélyezni tudjuk mindenki számára.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...