Újabb jel utal rá, hogy júniusban leplezik le a Gears 6-ot

  • Írta: pandaril
  • 2024. április 25.
  • Pletyka
Link másolása
Ezúttal a J.D. Fenixet megformáló színész szólta el magát karaktere sorsát illetően. Egyre valószínűbb, hogy a júniusi esemény egyik nagyágyúja az Xbox-exkluzív sorozat következő része lesz.

Már a hónap elején is hallani lehetett olyan pletykákat, miszerint a nyáron leplezi le a Microsoft a következő Gears of Wart, viszont hivatalos megerősítést azóta sem kaptunk (ami lássuk be, érthető, hisz akkor mi maradna a show-ra). Most egy újabb forrás szólalt meg, és egyre biztosabbnak tűnik a júniusi bejelentés.

Liam McIntyre annak a J. D. Fenixnek a megformálója, akinek sorsáról az utolsó, ötödik rész végén dönthettünk. Mivel a két válaszlehetőség közül csak az egyik lehet kánon, adja magát a kérdés, hogy J. D. vajon életben marad-e. A színész válasza alapján nem tudja, hogy mi lesz a karakterével, viszont a nyáron kiderül.

Hogy egy egyszerű elszólásról van szó, vagy McIntyre maga is a pletykákra alapozza kijelentését, egyelőre nem derült ki, viszont az tény, hogy az Xbox szokásos júniusi műsorát az idén is megtartják, és szinte biztos, hogy ott fogják bemutatni a következő Call of Duty-t is. Adná magát, hogy egy ilyen volumenű műsoron jelentsék be a Gears-sorozat következő epizódját.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...