Kiderülhetett, mi várható a nyári Xbox Games Showcase-en

  • Írta: zoenn
  • 2024. május 2.
  • Pletyka
Link másolása
A The Verge munkatársa belső forrásokra hivatkozva leleplezte a júniusi Xbox Games Showcase játékfelhozatalának egy részét. Az új Call of Duty: Black Ops mellett a Gears of War hatodik része is leleplezésre kerül többek között.

Június 9-én tartja a Microsoft a szokásosnak mondható nyári bemutatóját, melynek pontos tartalma hivatalosan még nem ismert, ám a The Verge újságírója, Tom Warren a cég terveit ismerő forrásokra hivatkozva már pontos címekkel állt elő. Az állítólag az Öbölháború idején játszódó Call of Duty: Black Ops leleplezését már több forrás is nyílt titokként kezelte, így a magazin is megerősítette az értesüléseket, sőt a Gulf War lesz showcase-t követő műsor főszereplője is.

A közvetítés során bemutatkozik a Gears of War-sorozat következő darabja is, amire már az egyik szinkronszínész is utalt áprilisban. Az már biztos, hogy a The Coalition csapata már jó ideje dolgozik a Gears 6-on, és lassan révbe érnek a munkálatok.

Az event során számos megjelenési dátumot is meg fognak erősíteni. Az Indiana Jones and the Great Circle-je állítólag 2024 decemberében lát napvilágot, és a Microsoft azt tervezi, hogy havonta egy nagy játékot dobnak piacra addig. Szeptemberben jön a Starfield Shattered Space bővítménye (a Bethesda hivatalosan őszi premiert emleget), ezt követi október végén az új Call of Duty, majd novemberben az Avowed és a Microsoft Flight Simulator 2024.

A The Verge illetékese szerint az idei bemutató több játékot vonultat fel mint 2023-ban, és nagyjából képben lehetőnk, hogy milyen nagy durranásokkal készül a cég 2025-re. Hogy a várva várt Fable-reboot is köztük lesz, az majd kiderül.

1.
1.
crytek
Fableból jó lenne végre valami gameplay...


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...