Tölthető a Sega Rally demója

  • Írta: Daks
  • 2007. szeptember 17.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Xbox LIVE-ról már tölthető az új Sega Rally két pályát, és két nagyszerű rallyautót tartalmazó demója. A PC-s átiratról egyelőre nincs hírünk.
Az Xbox LIVE-ról már tölthető az új Sega Rally két pályát, és két nagyszerű rallyautót tartalmazó demója. A PC-s átiratról egyelőre nincs hírünk.


Az Xbox 360-as demóban quick race játékmódban két pálya, és két autó próbálható ki, mely utóbbiak a Mitsubishi Evo IX FQ3 és a Subaru Impreza STi Spec C type RA modellek. A teljes verzió idén karácsonykor érkezik.
11.
11.
kharami
sztem szép kis játék! igaz az irányitás kicsit nehéz, de jó kis arcade gém lett ez!
10.
10.
Mr.BEAN
szerintem is nagyon jóra sikerült, a fizika valamiért angyon bejön...
9.
9.
Daks
két dolgot nagyon eltaláltak a játékban. elso a sar, tenyleg raragad a kerekekre es a kasztnira, nem csak "atszinezi a texturat", masik pedig, hogy nyomvonalat lehet farolni a sárba. két mély csik marad utanunk, a kovetkezo korben pedig megdobja az autot.. ez nagyon allat szerintem :D
8.
8.
-Gabex-
Hát a régebbi bemutatóvideója (trailer) nem volt nagy durranás, de még lehet belőle valami...
7.
7.
Öcsee
Nem hiszem,hogy nagy "Sikerjáték" lesz,de remény az ál bennem,hisz az hal meg utoljára(tudjátok "Remény-hal")He-he!:-)
6.
6.
asadasad22
Jaa, hogy csak x360ra? Az meg kit érdekel?
5.
5.
tjames
Szerintem viszont nagyon jó ez! Tudni kell hogy ennél meg sem próbáltak szimulátort csinálni. ez csak egy arcade. Egy nagyon hangulatos, szép arcade. Nem is kell többet várni tőle. Nagyon szuper a maga nemében. Persze hogy nem dirt, nem is azt a szegmenst célozta meg. Jó hogy nem a F1-hez hasonlítjátok :) Ez egy más típus. És abban jó!
4.
4.
Sörivó
Én már előre nevettem, mikor sokan aszt írták,hogy ez jobb lessz mint a Dirt !A Dirt-nél maxx a MotorStorm a jobb,de ízlések és pofonok,1 tuti! ennél mind 2 jobb fényévekkel !
3.
3.
Xabinho87
Ja és mégvalami.:) A sár szépen néz ki ahogy a kocsiratapad, de ettől még nem lesz jó a játék ami szeptember 28.án jön és nem karácsonykor.:) Persze ha hihetünk a demó végén írt időpontnak!
2.
2.
Xabinho87
Nekem nagyon nem tetszik! Már maga az hogy nem törik a kocsi a demóban egy negatív dolog. Az irányítás számomra borzasztó! Jó az elképzelés, hogy a kanyarba csúsztatni kell a kocsit, de nagyon rossz a megvalósítás. A környezet szép, de az autókon bőven javíthattak volna. Így azért a Dirt jobban tetszik.
1.
1.
tjames
Mindenképp kipróbálom ha hazaérek. Jó kis Arcade-nak ígérkezik! :) Nem egy drit, de remélem élvezetes.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...