Ingyen tölthető a Sam & Max Episode 4

  • Írta: Daks
  • 2007. november 6.
  • Letöltés
Link másolása
A Sam & Max sorozat második évadjának premierjéhez közeledve a Telltale ingyen letölthetővé tette az Episode 4: Abe Lincoln Must Die! című részt.
A Sam & Max sorozat második évadjának premierjéhez közeledve a Telltale ingyen letölthetővé tette az Episode 4: Abe Lincoln Must Die! című részt.

Ugrás a galériához

Az amerikai elnökről, és a nagy pudingembargóról szóló negyedik epizód a februári megjelenése után a sorozat legjobb értékelését kapta, ezért döntött úgy a Telltale, hogy ezt teszi ingyen letölthetővé, így kedveskedve a sorozat rajongóinak (avagy így szerezve új fanokat). A teljes első évad mától kedvezményes áron, 30 dolcsiért vásárolható meg.

11.
11.
Elkor
Nekem van egy kis gondom:elinditom a játékot,bejön a reminder ahogy max ott ül az asztalnál és balra nagy szürkeség,és nem történik semmi,mi a gond?Vista 64 bitem van de az episode 1-2-3 mind elintult.pls help
9.
9.
gab94
XD Szerintem nagyon király játék. XD Főleg amikor leszáll az elnök feje. XD ...Sajnos még nem bírtam végig játszani..
8.
8.
logoffmeister
gyurka: látom, a te cipőméreted is nagyobb az IQ-d szintjénél. Én úgy vagyok vele, ha valami nem tetszik, inkább nem mondok rá semmit. De te jössz itt a szép szövegeddel. És szerintem azért tartod rossznak a játékot, mert nem érted benne a humort(talán nem tudsz angolul?).
7.
7.
sssbgf
lupi ottvan h teljes játék letöltése xD
6.
6.
koffein
Gyurka: csodálkozol, hogy itt mindeki utál téged?Hisz pont erre mész rá.
5.
5.
lupi83
hogy lehet itt letölteni

4.
4.
Trishtan
Gyurka: a Sam and Max készítői egyenként többet tettek le az asztalra, mint amiről TE bárha is álmodozhatsz, így légyszíves moderáld magad, vagyy bújj be a sarokba sirdogálni, hoyg téged senki se szeret a Gamekapcson...
3.
3.
Watto1991
gyurka akkor ez pont neked való
2.
2.
mikee
1.
1.
Trishtan
Nagyon beteg rész, bár az 5. sem semmi :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...