BioShock - végigjátszhatjuk az előzményeket is?

  • Írta: fojesz
  • 2008. január 8.
  • Pletyka
Link másolása
A következő BioShock-játék nem folytatás lesz, hanem a történet előzményeit fogja feldolgozni - legalábbis amennyiben hihetünk az új pletykáknak.
A következő BioShock-játék nem folytatás lesz, hanem a történet előzményeit fogja feldolgozni - legalábbis amennyiben hihetünk az új pletykáknak.



A hivatalos álláspont egyelőre ismeretlen, így a lelkes rajongók máris heves találgatásokba kezdtek. Egyesek szerint a játékot nem az eredetit fejlesztő 2K Boston (volt Irrational Games) készíti, hanem az újonnan alapított 2K Marin első projektje lesz a BioShock előzménye. Egyes pletykák szerint a 2009-re saccolt cím fejlesztésébe Ken Levine-t sem vonják be, aki az alapjáték vezető dizájnere volt - így fenn áll a veszélye, hogy egy gyenge kiegészítőt kapunk, ugyanakkor a bostoniak készíthetik a valódi folytatást.
12.
12.
Bally King
""könyű kenyér" ami néha jól sül el." Ezt felírtam :D
11.
11.
metafenomÉN
11: Dr Strangelove igaza lehet bár a starWars többször sikeresen lőtte el azt a trükköt. Sőtt szerintem már túl rutin szerűvé kezd válni hogy ha valami siker annak megcsinálják az előzményeit. Hát nem tudom szerintem "könyű kenyér" ami néha jól sül el.
10.
10.
Dr Strangelove
JcGross: Izé. Ezzel az a baj, mint a legtöbb előzménnyel: ha tudom, hogy úgy sem jönnek össze a dolgok, akkor nem fog érdekelni, milyen utat kell bejárnom ahhoz, hogy ne jöjjön össze. Remek példa erre a Vice City Stories, ahol az eredeti Vice City intrójában lelőtt Victor Vance-cel kellett harcolni: baromira érdektelen volt a dolog.
9.
9.
JcGross
9: szerintem simán lehet olyan történetet csinálni, hogy a többi lázad te meg nem. Mondjuk az alapító hapeknak a haverja vagy és te meg megpróbálod a lázadást visszafolytani. Vagy ha neked nem teccik ez a zendülés és bujdosol vagy szálka leszel a többiek szemében és kirekesztenek, vadásznak rád. Simán egyedöl maradsz.
8.
8.
Dr Strangelove
Nem mondom, lehet benne valami, de nehezen. Vannak ugyan olyan részek, amik érdekelnének, hogyan zajlottak le ( az 1959-es szilveszteri támadás például) szóval akár jó is lehet.

De.

A Bioshocknak nem az volt a legfőbb hangulati eleme, hogy lényegében egyedül vagyunk, mert az összes többi élőlény elmebeteg mutáns? ( minusz andrew ryan, fontane, meg a két doktornő). Félő, hogy itt lennének társaink is, ami agyonvágná a hangulatot.
7.
7.
tjames
Én élveztem minden percét miközben kijátszottam. Nekem bejött, s egy előzményes folytatásból sokat ki lehetne hozni! :)
6.
6.
kenny22
nekem ez a játék nem nagyon jött be... vmi szaratósra vártam, ami kb meg is lett, de kb fél óra után unalomba fulladtam....
5.
5.
Bally King
Én még úgy a játék felénél járok, és piszokjó, várom már nagyíon a folytatását. :P Sosem szerettem az "előzményjátszós" folytatásokat, mert annak már az elején tudjuk mi lesz a vége. Szóval, én reménykedek, hogy nem igaz a pletyka a történet szempontjából, és a designert is jó lenne megtartani, mert mesterművet alkotott.
3.
3.
Halfer
A Gamekapocs nem hiteget senkit, hogy ez hivatalos hír. Fel van tűntetve, hogy pletyka, tehát mindenki eldönti mennyire éli bele magát.
3.
3.
-Gabex-
CSak kiszúrja valakinek a szemét, hogy pletyka! De attól még így lehet...
1.
1.
fojesz
Igen, jó a meglátásod: a pletykák többnyire nem igazak. Éppen ezért pletykák. Nem kell őket komolyan venni. Aki komolyan veszi, magára vessen, ha csalódik. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...