Nyko gitár, wireless nunchuk és egyebek a CES-en

  • Írta: Daks
  • 2008. január 11.
  • Érdekesség
Link másolása
Az idei CES egyik sztárja a Nyko volt, mely olyan érdekességeket mutatott be, mint az új Guitar Hero / Rock Band gitár, vagy a vezeték nélküli nunchuk.
Az idei CES egyik sztárja a Nyko volt, mely olyan érdekességeket mutatott be, mint az új Guitar Hero / Rock Band gitár, vagy a vezeték nélküli nunchuk.

Az új Nyko Front Man Wireless Guitar az első olyan third party gitár kiegészítő, mely a Guitar Hero-val és a Rock Band-del is kompatibilis. A play and charge kábellel is felszerelt vezeték nélküli kontroller PS3-hoz és Nintendo Wii-hez is elérhető, ára 60 dollár, megjelenése pedig idén márciusban esedékes.

 

Legnagyobb sikere azonban mégsem ennek, hanem a Wireless Nunchuk-nak volt, melynek köszönhetően több meghatározóbb magazin is a Best of CES díjjal jutalmazta a Nyko-t. A Wiimote-hoz csatlakoztatható Nunchuk elengedhetetlen kelléke a Wii-s játékoknak, ez azonban eddig egy kábellel össze volt kötve a fő kontrollerrel. A Nyko most mindezt úgy oldotta meg, hogy készített egy elemmel működő "utángyártott" Nunchuk-ot, valamint egy Wiimote-ra dugható adó-vevő egységet, és láss csodát, volt kábel, nincs kábel. A Wireless Nunchuk 30 dollárért érhető majd el.

Az új Nyko Zero kontroller Playstation 3-hoz készült, teljes SIXAXIS támogatás van benne, és még rezeg is. A kontroller fém házat kapott, akksija 25 óra játékidőt bír, gombjai megvilágítottak, ára pedig 60 dolcsi lesz, amint február elején felkerül a boltok polcaira.

Végezetül az Xbox 360 tulajdonosok is kaptak egy apró kiegészítőt. A Charge Base nem más, mint egy akkumulátortöltő állomás, mely megoldja az eddigi idegesító elemgondokat. Az állomás két kontrollert tud egyszerre tölteni, jár hozzá egy saját elemtartó tok, valamint egy pár 25 óra játékidőt biztosító akksi is. Ennek ára szintén 30 dollár lesz.

4.
4.
Noel Ryyka
X360-hoz kellene már egy megvilágított billentyűzetű kontroller is

3.
3.
sk.vadoc
komoly kis gityók :D de azért bitti jó lehet!
2.
2.
Rod
A Nyko nagyon jó minőségű cuccokat gyárt.
1.
1.
tombar
a sárga gitár tetszik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...