Húsznál is több exkluzív játékon dolgozik a Sony?

  • Írta: Daks
  • 2008. január 15.
  • Pletyka
Link másolása
A Sony egyik embere tegnap halkan megsúgta pár újságírónak, hogy a japán cég jelenleg több mint húsz bejelentetlen, Playstation exkluzív címen dolgozik.
A Sony egyik embere tegnap halkan megsúgta pár újságírónak, hogy a japán cég jelenleg több mint húsz bejelentetlen, Playstation exkluzív címen dolgozik.

Új játékon dolgozik többek közt a Project Siren, a Team Saru, és a Team ICO is, ők fejlesztették többek közt a Forbidden Siren-t, az Ape Escapes-t, és a Shadow of the Colossus-t is. A névtelenség mögé bújó Sony munkatárs szerint mindegyik játékot bemutatják még idén, és sok közülük karácsonykor már kapható is lesz. Reméljük igaza lesz!
51.
51.
Goldps3
csatlakozom az elöttem szoló monologjához "Playstation,, jee ;)
50.
50.
Doky6
Igazatok van!!!!!!!!! Gyurka homoszekszuális!!!!!!!!

Nem kell vele foglalkozni!! Gyöpös és visszamaradott!!

Aki 57-es Iq-val rendelkezik az menjen máshová írkálni!!

Playstation JEEEE :)

49.
49.
G Logan
61 teljesen egyetértek

48.
48.
dareal
lol gyurka, te ritka sötét egy vlmi vagy. folytál volna le apád lábán, bár már az is masszív környezetszennyezés lenne.

amd über? jah, valszínű azért vannak a csőd szélén ;)

annyira érződik az írásadiból, hogy azért szapulod az ps-t mert neked qrvára nincs ps-ed. x-ed van, az az über, az a fasza, mert neked az van. nem azért, de amikor én voltam gyerek, eléggé nem szerettük az ilyen gyerkőcöket. van barátod, vagy csak a kontroller?
47.
47.
LnB
nem gyurkával van a baj hanem veltek idióták, jön egy gyerek írmarhaságot, hogy titeket felhuzzon, és ti nem vagytok annyira értelmesek, hogy azt az egy kommentet figyelmenkívülhagyva a HÍRhez! hozzászóljatok, hanem jó magyar bunkó ember módjára elkezditek fikázni, kiröhögni, anyádozni azt az egyet, már kb 1000szer leírtam, hogy gyurka direkt csinálja de ti nem fogjátok fel. ti is idióták vagytok meg ő is mert a kommentezést erre használja.

46.
46.
mcwolf
Igen,szerencsére már egy ideje műxik.

Ajánlott irodalom: PS3-as Bioshock hír - Gyurka hozza a formáját!



Adminok: Nem lehet valami népszavazást indítani,hogy egy tagot kiirtsunk innen?? Persze,tudom,hogy utána új névvel újra regelhet, de ez a GYurkázás már uncsi.
45.
45.
Aramisz93
mcwolf...látom végül elfogadta accodat...nekem is egy csomószor kiiírta h rossz a jelszó...pedig jó...anyám neve a jelszó...azt meg csak nem írom le rosszul...



bocs az offért
44.
44.
mcwolf
Én már ezt felvetettem a múltkor,hogy szerintem a GK "pénzeli" (1-2 Barbie-baba formájában) a GYurka gyereket, hogy izzítsa az embereket, hogy pörögjön a hír-kommentek száma.

Vagy Gyurka név alatt egy moderátor garázdálkodik:-)))))
42.
42.
LnB
0. H2O

1. a bnőm

2. a meló (mert ingyen nincs semmi)

3.- minden más...
42.
42.
ps3
gyurkának fizetnek!Vagy legalábbis szóbeli szaloncukrot kap,mert a moderátorok,ill.a fejesek nem bannolják,akármilyen trágár kifejezés vagy esetleg vitát buzdít..na mind1...XXI. sz!!!

Vagy valaki esetleg aki x-box fan csinált egy usert gyurka néven is,és mikor valami igazán jó hír van a sony,és ps számára akkor oszt(persze f*szságokat)XD vicc
41.
41.
hopphopp
Az első a csajok a 2. a pia a 3. apple és a 4. Sony

Gyurka: Te annyira egy sötétvagy, hogy az már fáj már a barátnőm is rajtad röhög mert neki is fáj, hogy ilyen állat vagy.Na de mindegy mennyél nézed a vitrinbe a fekete-fehér tévéteket meg a kapát mellete.
40.
40.
bb9192
39.
39.
huszti
Gyurka ? Ez egyértelmű...18...DE! Agyilag a 3 éves kisöcsém lepipálja, helyesírásban pedig a 7 éves kisöcsém, aki a kisebb öcsém egyik bátyja. Ennyi. Sztem ez már magas neki, hogy megfejtse:D
38.
38.
kasy
Már télleg fársztó, hogy ez a gyurka téma mindenbe belemagyaráz, amihez hülye, amihez ért (bocs, ez az utóbbi rossz vicc volt). Most, hogy Gécc atyaúristene és szexszimbóluma lemondott kezd túlzásba esni.

Amúgy IQ-ja alapján 0-3 között lehet, pofája alapján 14-16 éves lehet.
37.
37.
mcwolf
Már egyszer régebben egy hasonló Gyurka-féle vita folyamán említette,hogy "és akkor mi van,ha Ő csak 13 éves,meg hogy az osztályban Ő a legokosabb,és a Tanár néni is mindig dícséri", kicsivel később már azt mondta,hogy Ő már elmúl 18 éves.

Egy szó mint száz: HAZUDIK,MINT A VíZFOLYÁS!!!!
36.
36.
Pain
tök mind1 mit mondunk mert még ha el is találjuk akkor is hazudik, hogy nehogy igazunk legyen:D
35.
35.
Aramisz93
47: nem hinném hogy 11...azok már iskolába járnak =D (jobb esetben) de most frankón

Gyurka(ha megengeded hogy nagybetűvel írjak egy tulajdonnevet) hány éves vagy?



emberek lehet tippelni...100.000 Ft-os kérdés xD
34.
34.
Pain
43: ez így van! már mondtam de gyurka nem hiszi el!:D amugy lehet igazad van csak 11 years old XD
33.
33.
Bally King
Sokkal jobb lenne, ha 3 játékon dolgoznának, de azok minőségiek lennének.
32.
32.
Aramisz93
42: hittérítés...mint a középkorban
31.
31.
bb9192
43: például az eight days=)azt már nagyon várom=)

30.
30.
Goldps3
Jaj azt birom hogy , a ps3 szar mert kevés a game rá ...Srácok olyan gamek jönek ps3 ra ami kenterbe fogja verni az xboxot ezt garantálom várjunkmég egy 1 évet ok? és gyurka(11 year old) majom megszolalhat=)
29.
29.
bb9192
gyurka! egyet mondj meg nekem! ha te ennyire szereted az xboxot és rühelled a sonyt akkor mi a fa....mért reagálod le a ps3-as híreket! ha ennyire el vagy kötelezve a boxod mellett akkor oda írogasd a nyomiságaidat! oké szabad ország meg minden de hát akkor is. most azért idejönni hogy elmond: de kár hogy a sony ezt csinálja, miért nem inkább a microsoft? ha csak ennyit tudsz mondani akkor inkáb ne is szóljál. ha nem menj és istenítsd a boxot.
28.
28.
huszti
35: ÁÁÁÁÁ...nagyon nagy....gondold el ha iylen játékok lesznek :P:O
27.
27.
wargapityu
GYURKA!!!! neeeeeeeeeee AMD???? hát az nem intel az intelék nagyobb komák a mikroszofttal nem szeretheted az amd-t! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...