Friss Lost képek a galériában

Link másolása
Mostanában elég nagy csend honolt a Lost videójáték háza táján - most azonban befutott négy darab friss screenshot a galériába!
Mostanában elég nagy csend honolt a Lost videójáték háza táján - most azonban befutott négy darab friss screenshot a galériába!

A képeken kívül némi infóval is szolgálnak a Ubisoft-os srácok. A Lost a Tom Clancy's: Ghost Recon Advanced Warfighter 2-ben megismert grafikai motort fogja használni, a megjelenés pedig február 26-án lesz esedékes PC, PS3 és Xbox 360 platformokra.
23.
23.
Obi1
Egy eredeti karakter van a House-ban, és az maga Greg House.Főleg a 4. évados karaktertelen új szereplők nagyon gagyik.

Azok a sorozatok amiket említettél azok csak főszereplőközpontúak, nem szólnak másról csak róluk.A Lostban pedig hihetetlenül kidolgozott karakterek vannak, de meg kéne ÉRTENI a sorozat mivoltát.Nézzünk meg akár egy Lostos fórumot, 50 ezer feletti hozzászólással találkozol mindenhol.Na vajon miért?A House jó sorozat, de megnézel egy részt aztán annyi.Én egy Lost epizódot nagyjából 6x nézek meg, annyira jók és eredetiek.És ezzel nem csak én vagyok így, hanem rajtam kívűl több százezer ember.

Nézd meg ezt az oldalt:

lost.hu/phpbb2

A Lostban talán a legjobb dolog hogy lehet rajta elmélkedni, teóriákat gyártani, kibeszélni az aktuális részeket vagy a karaktereket.Egy Wilsonról vagy egy Cameronról mit tudsz beszélni?
22.
22.
L's Note
24: Ha szerinted a Househoz nem kell intelligencia, egy epizódot nem láttál még végig... Karakterek eredetisége/kidolgozottsága terén úgy veri a Lostot hogy öröm nézni... De sajnos a legtöbben (gondolom te is) csak annyit láttak a sorozatban h "gyógyszerföggő, bunkó orvos, jujj, de durva beszólásai vannaaaaak"... A House sem 12-13 éveseknek való. a PB valóban egy szemét, a második évad meg főleg... A Heroes úgyszintén.

A Lost pedig szerintem szimplán egy vicc. Látszik hogy az Alias írója szabadította ezt is a világra...

Aki normális sorozatot akar, az nézzen Houset, Huffot vagy Sharkot, a Lost agyrém "lezuhantunk, ottvanaszörny, meg Dzsekk faterja" stílusát flessbekkekkel meg flessforvárdokkal messzire kerülje el.
21.
21.
Obi1
A Pb-t összefoglalom neked 10 másodpercben(ki a börtönből, be a börtönbe, utána ki a börtönből..UNALMAS!), a House-t 3-ban, a pedig Heroest 8 másodpercben.Maximum..



Láttam a 8 perces összefoglalót, de minden lényeges dolog kimaradt belőle.De mint már mondtam a Lost nem 12-13 éveseknek való..
20.
20.
s_
Nezzetek helyszineloket az a ti szintetek.LnB-nek meg a Veronica Marsot ajanlom.
19.
19.
LnB
lostról annyit hogy annyira izgalmas, hogy az eddigi összes részt összefoglalták 8percben. a sok addikt meg ezért nézi éveken át. lol :D
18.
18.
Obi1
"Elveszítettem a fonalat"

Hát ez nem a sorozatnak állítja ki a szegénységi bizonyítványt.

Mellesleg a Losthoz intelligencia kell, talán ez lehet a baj.
17.
17.
s_
Erre csak annyit tudok mondani hogy aki nezi a sorozatot az tudja hogy a 3. evad oda visszacsapdosott foleg a vege. :D Es ugyanugy varja a jatekot mint a 4. evadot amire marcsak durvan 10 napot kell aludni.Nekem meg mar boven eleg ha a szigeten lehetek nemhogy onnantol amikor lezuhan a repulo WTF. :D utni fog szerintem.
16.
16.
LACKA0670
a ,,trágyán" kívül ismersz más szót? naon okos vagy :)

1.érdekes én tom követni...

2.sztem nem az...

3.lesz vége...



de mind1....
15.
15.
ottlakan
Ez a Lost akkora trágya az első évadot tudtam csak végignézni mert 1.elvesztettem a fonalat 2.hülyeség az egész 3.eggyáltalán sosem lessz vége? mire végigmegy az egész évad beleunok az egész filmbe.

u.t.:amugy a enne a trágyának jó a graffja
14.
14.
felegyi
Már idén kiadják????Fasza!A PC-s AC mellett ezzel is elfogok játszani!Én imádom a kalnadjátékokat,meg még sok másmilyet is...
13.
13.
Obi1
Egyébként a képek minimum 2-3 hónaposak, mondjuk mindegy.

Ezen a honlapon van egy rakat új kép a játékból:

http://viadomus.blogspot.com/


És a játék címe Lost:Via Domus lesz.
12.
12.
DrEVIL
szorrencselnéztem amd33 :D
11.
11.
DrEVIL
Obi1,sztem ha sorozat nem jött be akkor fölösleges kipróbálnod.Amugy én imádom a sorozatot.jah és sztem nem csúnya a játék
10.
10.
Obi1
A Lost a sorozatok királya számomra, űberelhetetlen sorozatállat..
9.
9.
amd33
Hát nekem a Sorozat nagyon de nagyon nem jött be vizsonta gamma egy próbát talán megér!
8.
8.
hopcsiri
Jó kis kaland game kerekedhet ki belőle, ami most elég nagy hiánycikk.
5.
5.
Csoola
gyurka apád milliomos? vagy keverlek valakivel XD
4.
4.
Csoola
licenszelhették volna a cryengine 2-öt, azzal tudnak csinálni szigetet asszem :D (de a fák a grawban is bejöttek:D)
3.
3.
uszylaci
jaj gyurka, menj aludni! ne fárassz a favicceddel...
2.
2.
uszylaci
az én híreimet mért nem rakjátok ki??????

mert már régen beküldtem

1.
1.
Aramisz93
a 1. kép már nem új kép...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...