Turok - ennyire pocsék lenne PS3 konzolon?

  • Írta: Daks
  • 2008. január 20.
  • Érdekesség
Link másolása
A héten megjelent az új Turok játék demója, egy lelkes GT fórumozó pedig vette a bátorságot, és összehasonlította az Xbox 360-as és PS3-as verziót.
A héten megjelent az új Turok játék demója, egy lelkes GT fórumozó pedig vette a bátorságot, és összehasonlította az Xbox 360-as és PS3-as verziót.

Sokat nem kell hozzáfűzni, a különbség szinte ordít. A képernyő bal oldalán az Xbox 360-as demó fut, a jobb oldalán pedig a Playstation 3-as, eltérés viszont nem csak a látványban, de állítólag a framerate-ben is hatalmas. Valamit csúnyán eltoltak a Propaganda Games-nél.
100.
100.
Pain
Amugy én sem állítom, hogy nagy szakértő vagyok, de ha nem vágom a témát akkor nem szólok bele!
99.
99.
Pain
Vikitiki nagyon kinyílott a csipád bazd meg! Itt ugatsz nem lehetsz idősebb 13 évesnél és PS3at sosem láttál még! Azt hogy akkora fasz vagy mint gyurka már ne is említsük. Nem ezér gyurka nagyobb barom, neki nincs értelmes hozzászólása. De, hogy te sem tudsz semmit a konzolokról az is biztos! Fasznak írsz ide! Takarodj le a játszótérre mert még oda való vagy! Szaralak!
93.
93.
mcwolf
Akkor áruld már el, hogy pl. a COD4,Uncharted, Oblivion,Burnout Paradise (pedig ez EA-s játék,bár a fejlesztő a Criterion Games),UT3,stb. játékokat miért tudták normálisan megcsinálni??? És ezek multiplatform címek,az exklúzívokkal ugye alapból nincs baj. Tehát itt csak programozói "lustaságról" (vagy hozzá nem értésről;-)) van szó,nem lehetetlen hardverről.

És ekkor kezdenek ugatni a Gabe Newell féle sertések (akik már vagy 4-5 éve ülnek ugyanazon a grafikus motoron),hogy nem lehet programozni a Cell-t. Néha nem árt kicsit programozgatni is ,nem csak a toldott-foldott half-life-okért( amiket Én már kutyába sem nézek,ez szigorúan magánvélemény)) beszedni a lóvét.

Biztos nem egyszerű összehangolni a PS3 hardverét, de nem lehetetlen,mint a fenti példák is mutatják.

Ezzel a vitát lezárom,mert amúgy is lejárt a munkaidőm. Szerintem erre kb. nyár vége fele visszatérhetünk majd, akkor már mindenki okosabb lesz,és kiderül az igazság.
92.
92.
Janeee20
Vikitiki!



Valamit félreolvastál sztem....amúgy PS3-am van, nemtom iből gondoltad hogy PC-s vok :P PC sosem játszanék. Csak azt jegyeztem eg hogy sokan jönnek adumával hogy miért sz@r ez a hardver, miért jobb az... közben meg sztem tapasztalat a két platform programozása terén nuku. Nem mintha én okosabb lennék ilyen téren, de nem is jár a pofám.
91.
91.
hopcsiri
A ps1 sikere a könnyű programozhatóságban volt az ikerprocis saturnhoz képest. A ps2 sikerének legfőbb titka az volt hogy a dreamcast bukása után gyakorlatilag 2-3 évig egyeduralkodó volt a piacon, és ezalatt elég nagy tábort gyűjtött össze, na meg a playstation név sem csengett rosszul az előd kapcsán.
90.
90.
hopcsiri
Nekem volt sega saturnom, úgyhogy nem elkezdte és folytatja. Nem szar a hardver csak körülményes a programozása, a "baxik" odafigyelni pedig az időről szól, az meg pénz, főleg egy játékfejlesztésnél, hát így jártatok. Ennyi!
89.
89.
mcwolf
Arról a sok okostojás megfeledkezik emlékezni,hogy anno ugyanez volt a PS2-vel. Dettó ugyanilyen problémák (fps-gondok,gyakori grafikai anomáliák,stb.),amire ugyanez volt a magyarázat,mint most a PS3-nál. A PS2-őt is nehéz volt (akkor még) programozni (nehéz volt összehangolni a cache-ekben és a CPU között folyamatosan áramló adatokat), és ugye nem kell mondanom,hogy most ünnepelte a 7. (jól emlékszem?) születésnapját,és még mindig jönnek rá stuffok.

Egyikőtök elkezdte ezt a hülyeséget a Sega Saturn-nal,most meg a többi is ezt hajtja. Nem lesz itt semmi ilyesmi, az hogy 1-2 gyökér ellustult és trehány programozó baxik odafigyelni a munkájára,az nem jelenti,hogy szar a hardver. Szerencsére ez egyre ritkábban fordul elő, ami eme "gyöngyszemmel" történt (ha igaz, egyáltalán).
88.
88.
hopcsiri
A Turok mindig is a kedvencem volt, ez is bejön. Egyébként a történelem ismétli önmagát, anno ugyanígy járt a sega saturn is a bonyolult felépítéssel, pedig jó kis gép volt./ lehet szerzek is eggyet/ Ez a különbség az elmélet és a gyakorlat közt.
87.
87.
amd33
bence.f köszi ezt neked remélem ne mlessz több anyázás de amúgy ez a game tényleg egy kalap szar de lehet valakinek tetszik!Hát igen a programózók elég durván elcseszték a ps3-mas verziót de hát trágya az egész game mit is várhattunk volna!
86.
86.
Vikitiki


Janeee20

vegyél vagy maradj a pc nél az legalább eszi a pénzt a zsebből XDXD

DE egyébbként okos vagy hidd el
85.
85.
bence.f
ja amúgy ezt a kép állást kerestem, amit egy GT forumozó csinált

Bocs az előző rosz,csak nem tudtam törölni

http://www.gamekapocs.hu/kep.php?pic=jatekok/PS3/turok/screenshots/20080120_006.jpg
84.
84.
bence.f
ja amúgy ezt a kép állást kerestem, amit egy GT forumozó csinált

http://kepfeltoltes.hu/080122/J_T_K_003_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
83.
83.
bence.f
http://kepfeltoltes.hu/080122/J_T_K_003_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Most csináltam ,igaz demó verzió,de szerintem ilyen a végleges is.

Ps3 tulaj vagyok, bár volt boxom is ,de meghalt.

Ezen a játékon tényleg az látszik hogy a ps3-an atexturák a hátterek SILÁNYABBAK. A programozóknak ló..sz a seggükbe.

Amúgy élöbe a játék képe éles,kontrasztos de SILÁNY.

Azért nem izgat különösebben mert egy nagy szar a grafikától függetlenül.

Én igazábó a codró,fifáról,resistancról,motorstromról és a fifáról tudok véleményt mondani ,ezek kitünö cuccok és gyönyörüek.

A boxos verziók ,tudom nem mindeggyik van azon is, sem jobbak sem rosszabbak.

Ezt onnan tudom mert fifáztam és codoztam a régi gépemen ,amig meg nem....

U.I.: A képek tényleg nem hamisak, bár kicsit előnytelenül lettek fényképezve, éles tiszta képük van élőben ,csak hát SILÁNYAK. (legalkábbis ps3-an biztos)Szerintem 1 ft-ot nem ér ez a játék eggyik létező gépen sem.

EGY PS3 tulaj ,és egy halott xbox gazdája.

82.
82.
szmorepapa
Kajak nem toroltem még le a turok demot ha nagyon el fajul a dolog akkor csinálok már pár képet hogy lássátok nem ijen a ps3 verzio
81.
81.
Janeee20
Hát gyerekek ez atomLOL :D:D:D Megnyugtató hogy írnak ide olyanok is akik valamelyik (esetleg mindkettő) következő generációs konzol tervezésében és megalkotásában részt vettek és véleményt is mondanak:) Gratulálok XD
80.
80.
Sohi
Elmondom, mi a két konzol közt a különbség: A box hangos és van három piros lámpa az elején (sajnos saját tapasztalat, ezután vettem a PS3-at, utánna 2-3 hét múlva visszahozták azóta van mindkettő). Ezt csak azért írtam le, mert állandóan megy ez a konzolok közti vita, pedig egyszar mind a kettő. Nem tök mindegy hogy itt vagy ott 1-2 pixellel több van? Na mindegy, anyázzatok az már nagyon meg. Saját véleményem szerint az első mondatomat komolyan goldoltam, mostanában PS3-mal játszottam, és most kitaláltam, hogy megveszem a COD4-et, de ps3-ra nem volt ezért 3 hónap után bekapcsoltam a boxot, a ps3 után szó szerint üvöltött. Engem ez személy szerint nagyon zavar
79.
79.
air 2
Azért kíváncsi lennék,hogy mennyi itt az átlagéletkor?A faszé kell egyből anyázni.Régebben jókat lehetett röhögni némely hozzászóláson,most meg mindenki tiszta ideg.Ja Glek érdekes dolgot írtál a Cell-ről,lehet benne valami!!!!
78.
78.
Vikitiki


Pain

temeg maradj az ovodába és rágxsáld a gumicsirkédet magadból indulsz ki pöcs
77.
77.
Glek
Ennyit érsz krissz krossz... xD



Thomee84, én egy szóval se mondtam hogy 2x erősebb :P Csak anyit hogy bizonyos részekben erősebb, összességében kicsivel erősebb, max egyforma a két konzol. Most így fejből nem tudom hogy GPU téren hogy állnak, melyik az erősebb. De a proci a téma álandóan... hogy így CELL meg úgy CELL... Szvsz a CELL egy rakás *** :D A DX10 eszéjével pont ellentétes... (nem vonok semmiylen párhuzamot a két technológia között, csak a logikára gondolok) DX10 lényege (emlékeim szerint), hogy minden részt kihasználunk. Nincs olyan, hogy egyik elem túl van hajtva, másik meg pihen. CELL pont ennek az ellenkezője... aminek túl sok értelme nincs, mivel optimizálása kúrvabonyolult. Az lehet, hogy az exkluzív gammák szépek, na de hány exkluzív cím is van? A többi multiplatform... Nah meg így korlátai vannak a játékok egyes részeinek. Értem ez alatt, ha a fejlesztők rá akarnak gyúrni vmi, mert a motor adottságai olyanok, nem tehetik mert az azt a feladatot elvégző processzormagnak korlátai vannak... Én így vélekedek efelöl, de cáfoljatok meg ha nem így van! ;) (ne krisszkrossz mert tőle még egy információt nem hallottam... anyázni tud azt már most látom... remélem majd így illeszkedik be az életben is... majd ha az általánost elvégzed, rájössz nem jó taktika leanyázni a vizsgabizottságot :P)
76.
76.
ottlakan
dante92 kivételesen igazad van a Turok 1 tényleg fasza volt.Söt a 2 is.

75.
75.
dante92
(Most fogom kapni az anyázó üzeneteket)
74.
74.
dante92
Most kaptam meg a Turok 1-et és szerintem az rohadtjó (volt annak idelyén)! Nekem az tewtszett benne, ahogy a csávó torkát ellőttem :)! Emberek! Örüljetek neki, hogy jön! Ha pedig tényleg ennyire utáljátok a játékot, minek pofáztok bele? Nem mindegy, ha neked úgy se lessz meg? Én most egy kicsit lemaradtam. Ez a demo végleges? Mert ez volt a Kane And Lynch-nél is. Kiadtak egy demo-t, újságok írták milyen xar, erre amikor kijött, dicsérték. Lehet hogy változtatnak még a ps3-ason. Meg ha jól tudom ez a fejlesztő először csinál játékot PS3-ra és már sokan mondták, élveznek 360-ra készíteni gamek-et! Gyurka pedig még nem hallotta a vásárlás szót:)!

Egy titkot elárulok azért! Én a másolt játékokat veszem meg, mert egy CoD4 13-ért azért egy kicsit... A turok mikor is jön ki? Már nagyon várom! Azt még hozzá kell tenni, hogy márc.30-tól van 360-om és eddig csak 20 db játékom van rá (az Orange Box gyári és abba van 5 játék), tehát azért nincs annyi, mint PS2-re (nekem). Mondjuk én inkább gyári játékokat veszek 360-ra. Tudom, most azt mondjátok KIT ÉRDEKEL, HOGY ENNEK MI VAN!!! Ezzel is csak azt akartam mondani, letölteni csúnya dolog (igaz venni is, tehát én is gonosz vagyok:(). Meg még csak annyi, én is ezt csináltam régen mint gyurka: Fikáztam ezerrel az Xbox-ot amikor kijött, de meggondoltam magam. Most a Ps3-at utálom, de nem írom le úgy mint az a kölyök!
73.
73.
ottlakan
Na amugy kurvára mind1 hogy kamu vagy nem kamu a képek.NEM???

Ugy is kiderül ha valaki élöben összehasonlítja.Akkor meg miröl beszélünk?

Lehet hogy átba....k a fejünket lehet hogy nem.Tök fölösleg VITÁZNI .

Én is csak azért írok mert van egy szabad 2percem.na ennyi.pfffffff
72.
72.
huszti
wargapityu: ott a pont...Vegyél mindkét konzolt, legyél hülye, vedd meg mind a kettőre ugyan azt a játékot, és látni fogod, hogy semmi külömbség (szinte) ..Exklúzív játékok teljesen mások...azok msot nem tartoznak ide
71.
71.
viceviktor
sztem párembernek kiosztanak egykis bannt:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...