Hírarchívum - 2020. december

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Karácsony ide vagy oda, a kiadók és fejlesztők elpotyogtatnak még néhány újdonságot nekünk a napokban. Az első számú attrakciót Super Meat Boy visszatérése jelenti majd.

Defense Grid - az Epic Games Store mai ajándéka

Az Epic Games Store lenyomta a padlógázt, naponta kapjuk tőlük a karácsonyi ajándékokat. Menetrendszerűen befutott a mai alany is, amely nem más, mint a Defense Grid: The Awakening.

Csoportos perek fenyegetik a CD Projekt RED-et

Minden jel arra mutat, hogy még közel sem ért véget a Cyberpunk 2077 és a CD Projekt RED kálváriája. A befektetők félrevezetés vádjával támadhatják a lengyel fejlesztőstúdiót.

Ma még bezsebelhetitek a Ubisoft ajándékait

Véget ért a Ubisoft karácsonyi ajándékzuhataga, de nem kell aggódnotok, ha lemaradtatok valamelyik ingyenes játékról. Ma még utoljára lecsaphattok a PC-n beváltható teljes címekre és egyéb extrákra.

Nagyszerűen nyitott az Assassin's Creed: Valhalla

Úgy tűnik, az új konzolgeneráció megjelenése és a koronavírus-járvány miatt otthon töltött órák jót tettek az új Assassin's Creed rajtjának is. A Valhalla 50 százalékkal erősebb rajtot vett a digitális piacon, mint korábban az Odyssey.

Modern Warfare - úton a hetedik szezon?

A Call of Duty-széria rossz szokása, hogy a legújabb epizód megjelenésével az előzőévi felvonást teljesen magára hagyják a fejlesztők. Nos, úgy tűnik, a Modern Warfare változtat ezen a trenden.

PC-re tart az első két No More Heroes

Úgy tűnik, hamarosan PC-n is elérhetővé válik majd az eredetileg Nintendo Wii-re kiadott No More Heroes és No More Heroes 2: Desperate Struggle - legalábbis erről árulkodik az ESRB besorolása.

The Long Dark - az Epic Games Store mai ajándéka

Ma sem maradtunk Epic Games Store-ajándék nélkül, ezúttal a Hinterland Studio túlélőjátékát, a The Long Darkot csaphatjuk hozzá a könyvtárunkhoz teljesen ingyenesen. Siessetek, mert csak egy napig él az akció!

Véget ér az Xbox 360-as Halók online támogatása

A 343 Industries bejelentette, hogy jövő decemberben véget ér az Xbox 360-as Halo-játékok online támogatása, ezekben a címekben a különféle internetes funkciók limitáltan, vagy egyáltalán nem működnek majd.

Nézzünk körbe a Super Nintendo Worldben!

A Nintendo tegnap este egy különleges Nintendo Direct-epizóddal jelentkezett, ezúttal azonban nem a videojátékok kapták a főszerepet a műsorban, hanem a februárban megnyíló Super Nintendo Worldöt járhatjuk körbe.