Rajongóknak kötelező: itt a Fallout Miami vadiúj előzetese

  • Írta: zoenn
  • 2024. április 27.
  • Videó
Link másolása
Nemcsak a gyakorlatilag elkészült Fallout Londonra érdemes figyelni, egy másik rajongói sztoribővítmény, a Fallout Miami is megérdemli a rivaldafényt. Most belenézhetünk a napfényes Floridában játszódó Fallout 4-modba.

Szerencsére nincs hiány jobbnál jobb rajongói kezdeményezésekből, amivel elüthetjük az időt a Fallout 5-ig. A Fallout 4 DLC-méretű kiegészítői közül a Fallout London már elkészült, és csak a Fallout 4 next-gen frissítése miatt tartják vissza, mivel esélyes, hogy a mod összeakadhat vele. Most egy másik bővítményt hoztunk el nektek, ez a Fallout Miami, amely a posztapokaliptikus Floridába szólítja az újabb kalandokra éhes játékosokat.

A Fallout Miamiban egy teljesen új területet fedezhetünk fel egy új fő történettel, de ezen kívül számos mellékküldetés, felszerelési tárgy és lakóhely vár ránk, illetve rengeteg érdekes karakterrel és baráttal találkozunk az utunk során. A sztori rejtélyes módon eltűnt emberekről szól, miközben belekeveredünk a Rend és a Szabadság közti harcba. A város különféle negyedekre lesz bontva, mindegyiknek megvan a saját hangulata.

Sajnos még nincs megjelenési ablak, és mivel ez is egy mod, eltarthat egy időbe, mire kompatibilis lesz a Fallout 4 next-gen frissítésével. A projekt alakulását ezen az oldalon követheted.

1.
1.
hedzsooo
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...