PSP

A Sony apró kézikonzolja, a handheld piac legmeghatározóbb alakja, a PSP.
1293368400

Még nem hoz profitot a PlayStation Network

Az újgenerációs konzolok harcát nem csak a gépek teljesítménye és a játékfelhozatal határozza meg, hanem az online szolgáltatások minősége, s az abból nyerhető profit is. S ezen a területen - ahogy az manapság megszokott - a Sony kissé későn kapcsolt, s lemaradt a konkurenciától.
1292587239

PlayStation-alkalmazás jön iPhone-ra és Androidra

A Sony felfedte, hogy hamarosan kiadja a hivatalos PlayStation App-ot mindkét nagy mobil operációs rendszerre, így azok az iPhone- és androidos telefon-tulajdonosok, akik a tetejébe méga japánok egyik konzoljával is rendelkeznek, már bárhol élhetnek közösségi életet.
1291975200

NPD-jelentés: Call of Duty- és Kinect-siker

Az amerikai játék- és konzoleladásokat összegző NPD Group közzétette a novemberi jelentését, amelyből az is kiderült többek között, hogy a Call of Duty: Black Ops adta a múlt havi játékeladások negyedét, illetve hogy a Kinect volt a legnépszerűbb kiegészítő a piacon, ami az Xbox 360-nak is jó tett.
1291636823

Bajban a handheld piac, az ellenség az Apple

A Wedbush Morgan Securites elemzője, Michael Pachter felvázolta legújabb gondolatait a kézikonzolos piacról: szerinte nagy bajban vannak a DS és a társaik, sőt a PSP 2 "már a megérkezésekor halott lesz". Az Apple térnyerése megfojtja a többi résztvevőt - lássuk miként gondolja mindezeket!
1290852705

HWSW: A Sony elvesztegetett évtizede

Hatalmi átmenet előkészületei folynak a Sony vezetőségében, számolt be a Bloomberg. Egyelőre még nem született döntés, hogy idővel ki örökölné a japán konszern vezetését Howard Stringertől, de a váltás hosszú évekig is eltarthat majd. A Sonynak a növekedésre kell koncentrálnia, írja a HWSW.
1290768291

Japánban is az élen végzett a Black Ops

Amerikában tegnap hálaadás volt, ezért a szokásosnál kevesebb az érdekes hír, így nincs mit tenni: szemezgessünk a japán lapokból! Mint kiderült a keleti szigetországban is szépen nyitott a Call of Duty: Black Ops, míg a Kinect a vártnál jobban, de nem túl kiemelkedően szerepelt a múlt héten.
1290691839

iTunes-rivális szolgáltatással bővül a PSP

A Sony részletesen felfedte, hogy a közelgő PSP-frissítés legfőbb célja az lesz, hogy előkészítsék az utat a Music Unlimited szolgáltatás számára, amely voltaképpen hasonló finomságokkal kecsegtet, mint az Apple megoldása, az iTunes. A felhasználók több millió zeneszám között válogathatnak majd.
1290344400

PSP - már a kezdetektől halálra volt ítélve

Érdekes dolog ezt hallani a Ready at Dawn egyik munkatársától, akik pont most jöttek elő egy hatalmas PSP-s sikerjátékkal, a God of War: Ghost of Sparta című remekművel. És mégis: úgy tűnik, hogy a fejlesztők szerint a PSP már eleve halálra volt ítélve, s reménykednek a jobb folytatásban.
1289320831

Hírek a nagyvilágból - rövid infók estére

Folytatjuk a napi rendszerességgel jelentkező "híradónkat": hamarabb jönnek a Super Street Fighter IV DLC-i, PlayStation Lounge nyílt New Yorkban, lemondott a Tecmo Koei vezérigazgatója, L.A. Noire trailer érkezik csütörtökön, és az elemzők szerint a hardcore játékosoknak jobban tetszik a Move. Nahát.
1288256421

Már tesztelik a PlayStation Rewards programot

Hűségprogrammal erősít a Sony, ennek a bétatesztje éppen ma veszi kezdetét. A PlayStation Rewards alapötlete korántsem ismeretlen: vegyél játékokat, játsszál velük, cserébe pedig nem csak megkülönböztetettként jelölnek meg a profilodban, de ajándékokat is kaphatsz.