Suicide Squad: Kill the Justice League PC, PS5, XSX

1701450000

Már szivárog is a Suicide Squad: Kill The Justice League alfája

Tegnap indult útjára a a co-op shooter zárt alfa-tesztje, amelyre csak regisztrációval lehetett bejutni, és az egyik feltétele egy titoktartási szerződés elfogadása volt. Ennek ellenére már megindult a játékmenet szivárogtatása.
1701180000

Suicide Squad: Kill the Justice League - bemutatkozik Captain Boomerang

George Harkness, azaz Captain Boomerang is megkapta a saját rövid előzetesét. Flash szerencsétlen ellenlábasa ezúttal a komplett Igazság Ligájával összeakasztja a bajszát, de szerencsére ő sem lesz egyedül.
1700730006

Így harcol King Shark a Suicide Squad: Kill the Justice League-ben

Következő fokozatba kapcsolt a Suicide Squad: Kill the Justice League marketinggépezete, Harley Quinn után King Shark is megkapta a saját előzetesét. A cápaember elsősorban a nyers erejére koncentrál .
1700585529

Már jelentkezhetünk a Suicide Squad: Kill the Justice League alfájára

A jövő héten elrajtol a Suicide Squad: Kill the Justice League zárt alfatesztje, amelyre a szerencsésebb játékosok is beugrót nyerhetnek. Ha érdekel benneteket, a dolog, minél hamarabb ejtsétek meg a regisztrációt!
1700074534

20 percig pörög a Suicide Squad: Kill the Justice League

Elindult a Suicide Squad: Kill the Justice League nagyszabású videósorozata, amely tömény gameplay mellett hozza el a fejlesztők kommentárját. Ismerkedjünk meg (újra) a februárban érkező antiszuperhősös játékkal!
1699948800

Videósorozatot kap a Suicide Squad: Kill The Justice League

A Rocksteady egy teljes sorozatot szentel az immár harmadjára is elnapolt játékának, az első, még a héten érkező részben a történetbe kaphatunk majd mélyebb betekintést.
1681459200

Egy újabb évet csúszik a Suicide Squad: Kill the Justice League

Idén májusra vártuk, de majdnem egy teljes évet csúszik a Suicide Squad: Kill the Justice League. Úgy tűnik, a legutóbbi előzetest követő negatív visszajelzéseket tisztán és világosan hallották a játék készítői is.
1678449600

Eltolják a Suicide Squad: Kill the Justice League megjelenését

A játék eredetileg májusban jelent volna meg, azonban egy forrás szerint később fog megjelenni, várhatóan az idén. A csúszás oka a játék finomítása, nem pedig a játékmenet átdolgozása, állítólag.
1677488400

Az E3 előtt várható a Sony nagy showja

Meg nem erősített hírek szerint a PlayStation 5 életciklusának második fázisát elindítandó, egy grandiózus előadással készülnek a nyárra a Sonynál.
1677218848

Vadiúj előzetesen tiszteleg a Suicide Squad: Kill the Justice League

A tegnapi PlayStation State of Play bemutatójában többek között egy co-op gameplay trailer is nyilvánosságra került a videójátékról.