Az E3 előtt várható a Sony nagy showja

  • Írta: pandaril
  • 2023. február 27.
  • Pletyka
Link másolása
Meg nem erősített hírek szerint a PlayStation 5 életciklusának második fázisát elindítandó, egy grandiózus előadással készülnek a nyárra a Sonynál.

Az iparági bennfentes, újságíró és szivárogtató Jeff Grubb a legutóbbi streamjében a saját forrásaira alapozva beszélt a múlt heti State of Playről, és annak ambivalens fogadtatásáról. Az esemény főleg a PS VR2-ről szólt, az egyetlen részletesebb játékot bemutató anyag pedig a Suicide Squade: Kill the Justice League volt, ami azonban kapott hideget-meleget a játékmenet, a dizájn, vagy az olyan technikai dolgok miatt, mint az állandó online kapcsolat megléte egyjátékos módban is.

Grubb Ennek kapcsán árulta el, hogy a Sony az igazán nagy híreket és bejelentéseket a nyári eseményükre tartogatja. Elmondása szerint eredetileg még az ősszel meg akarták tartani ezt az eseményt, azonban a Sony belsős fejlesztői akkor még nem álltak készen erre, azonban ez már nem fog problémát jelenteni a nyárra. Véleménye szerint a bemutatót még az E3 előtt, júniusban fogják megtartani, de sem arról nem árult el részleteket, hogy mely fejlesztő stúdiók miatt volt a csúszás, sem pedig arról, hogy mely címekről tudhatunk majd meg többet. Igaz, legalább két további játékról, amelyek jó eséllyel szerepelni fognak ezen műsor felhozatalában, már jó ideje tudunk: az Insomniac által fejlesztett Marvel's Spider-Man 2 és a Marvel's Wolverine, előbbinek ősszel várható a megjelenése is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...