Tiny Tina's Wonderlands

PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X

Kiadó: 2K Games, Fejlesztő: Gearbox Software
Saját játékot kap a Borderlands-játékok Tiny Tinája
Értékelés: Nincs még értékelve

Tiny Tina's Wonderlands - íme, két újabb kaszt

A Gearbox Software tovább csepegteti a tudnivalókat a Tiny Tina's Wonderlandsről. A Borderlands fantasy spin-offjában különleges, puskát és varázslatot egyformán használó kasztokkal játszhatunk: közülük ismerhetünk meg két újabbat.

TGA 2021: Új előzetesen a Tiny Tina's Wonderlands

Ha egyszer leülsz Tiny Tinával Bunkers & Badassezni, azt az élményt bizony nem fogod egyhamar elfeledni. Az apró, ám annál lelkesebb játékmester fantáziavilága ugyanis tele van eszement veszélyekkel és még eszementebb kalandokkal.

Nézd vissza a The Game Awards műsorát!

Hajnalban megrendezésre kerül az idei év utolsó nagy videojátékos eseménye, a The Game Awards. Az év legnagyszerűbb játékait ünneplő díjátadó során természetesen ezúttal is rengeteg új bejelentésre és látnivalóra számíthatunk.

Borderlands 2 - önálló játékká lett Tiny Tina DLC-je

Jövőre a Gearbox bővebb bejárást enged Tiny Tina fantáziavilágába, aminek az alapjait még a Borderlands 2 kiegészítője tette le. Ez a kiegészítő most önálló játékká vált, és az Epic Games Store-ban egy ideig ingyenes is.

Vadonatúj infók a Tiny Tina's Wonderlandsről

A Gearbox egy csokorra való érdekességet árult el a Borderlands fantasy mellékágáról, a Tiny Tina's Wonderlandsről. Bemutatkozott két karakterosztály, kaptunk egy rakat képet és egy fejlesztői naplót is.

Távozik Randy Pitchford a Gearbox Software éléről

Huszonkét év után lemond elnöki pozíciójáról Randy Pitchford a Gearbox Software-nél. A Gearbox játékrészlegét Steve Jonesra hagyja, míg ő a televíziós és filmes divízióra koncentrál inkább.

Dátumot kapott a Tiny Tina’s Wonderlands

A 2K és a Gearbox egy kiadós gameplay trailer kíséretében leplezték le a Tiny Tina’s Wonderlands napra pontos megjelenési dátumát. Az biztos, hogy a spin-off sem okoz majd csalódást a Borderlands-rajongóknak!
  • Írta: fojesz
  • 0 komment

E3 2021: Íme, a leginkább várt játékok listája

Tegnap este hivatalosan is a végére értünk az idei E3-as dömpingnek, ahol rengeteg izgalmas címet jelentettek be a kiadók és a fejlesztők. Most kaptunk egy toplistát arról, hogy melyik játékokra pörögtek rá a legjobban a nézők.

E3 2021: Infó- és trailercunami az IGN Expóról

World War Z, Death's Gambit, Tunic, Chernobylite, Sherlock Holmes: Chapter One, Steelrising és Two Point Campus: csak néhány cím, amely új hírekkel vagy kedvcsinálóval jelentkezett az IGN Expo műsorában.

E3 2021: Spin-offot kap a Borderlands Tiny Tinája

A Borderlands 2 Dungeon & Dragons-témában fogant DLC-jét idéző hangulatban érkezik a Tiny Tina's Wonderlands, ami a népszerű looter-shooter mellékága lesz, a robbantásmániás tinédzserrel a főszerepben.