Dungeons of Hinterberg PC, Xbox

A Dungeons of Hinterberg egy alpesi tájon játszódó puzzle platformer RPG lesz, ahol a hangsúlyt a táj bejárása, a hangulat átélés, no meg a szörnyek legyőzése fogja kapni.
1714456800

Összefoglaló az ID@Xbox műsoráról

A független játékfejlesztés krémjét láthattuk az Xbox és az IGN közös műsorán. A visszatérő kedvencek mellett sok vadiúj göngyszemet is láthattunk, így ezeket most listába szedtük nektek a könnyebb átláthatóság érdekében.
1714415888

Nézd vissza az ID@Xbox Showcase műsorát!

Ma este az indie játékoké a főszerep az Xbox és az IGN közös színpadán! Ha nem szeretnél lemaradni a legizgalmasabb független játékok bejelentéseiről, akkor kövesd velünk élőben az adást!
1708970433

Csak nyáron csaphatunk le a Dungeons of Hinterbergre

Az osztrák Alpokban játszódó akció-RPG és közösségi szimulátor hibriddel már biztosan nem játszhatunk idén tavasszal. A Microbird csapata szólt, hogy csak nyáron fedezhetjük fel a hófödte hegyek kazamatáinak varázslatát.
1698256431

Itt nézhetitek vissza az Xbox Partner Preview-t

Ma este 7-től újfent bemutatót tart a Microsoft, a húszperces műsor elsősorban a partnercégek játékaira koncentrál majd. Az Alan Wake II, a Like a Dragon: Infinite Wealth és az ARK: Survival Ascended biztosan porondra kerül.
1698254998

Lássuk, milyen közösségi élményt ad a Dungeons of Hinterberg!

Egy osztrák Alpokban fekvő városka békés élete alaposan felbolydult, amikor egy nap varázslatos portálok és szörnyek jelentek meg a vidéken. Hősnőnk arra vállalkozik, hogy a térség összes kazamatáját bejárja.
1698082257

A héten rendezik az Xbox Partner Preview-t

A Microsoft bejelentette a következő Xbox Showcase-t, amely elsősorban a független fejlesztők és partnercégek felhozatalára koncentrál majd. Ne várjon senki Activision Blizzard-játékokat egyelőre!
1686512090

SGF 2023: Futottak még a Xbox Games Showcase műsorán

A bemutató legnagyobb durranásait külön hírekbe gyűjtöttük nektek, ám a világraszóló bejelentések mellett azért akadtak még szép számmal érdekességek, melyeket az alábbi posztunkban találtok összegyűjtve!