SGF 2023: Futottak még a Xbox Games Showcase műsorán

  • Írta: sirdani
  • 2023. június 11.
  • Bejelentés
Link másolása
A bemutató legnagyobb durranásait külön hírekbe gyűjtöttük nektek, ám a világraszóló bejelentések mellett azért akadtak még szép számmal érdekességek, melyeket az alábbi posztunkban találtok összegyűjtve!

Sea of Thieves: The Legend of Monkey Island

2018-ban viszonylag kis csobbanással indult kincskereső útjára a Sea of Thieves, ám a kezdetben döcögő ladikot nem hagyta magára a Rare csapata, és mostanra már „A” kalózos játékként vésték be alkotásukat a történelembe. Az újdonságok szállításánál pedig a csapat nem ismer határokat, idén július 20-tól már jön is a következő eposzi crossover, melyben a Monkey Island világa kapja a főszerepet!

A vadonatúj sztori-kampány során nem csak Melee Island fog felbukkanni, hanem bizony a Scum Bar legendás törzsvendégei is, így például Guybrush Threepwood, aki NPC-ként fog csatlakozni mellénk az új kalandunk során. Ami pedig a legjobb az egészben, hogy a jövő hónapban induló The Legend of Monkey Island kiegészítő minden Sea of Thieves játékos számára ingyen elérhető lesz.

Fallout 76 – irány Atlantic City!

Leleplezték a Fallout 76 következő felfedezésre váró helyszínét, mely a legendás város még legendásabb sétányait és karneváli sorait célozza meg. Az új részekről kaptunk némi ingame tartalmat is, illetve a Bethesda hivatalosan is bejelentette, hogy a Fallout 76-tal eddig világszerte több mint 15 millió játékos próbált már szerencsét. Igaz, az impozáns számhoz azért az is hozzátartozik, hogy a Fallout 76 elérhető a Game Pass kínálatában is.

Cities: Skylines 2 – októberben érkezik az új rész

Noha a bejelentést már korábban megejtette a Paradox csapata, a legendás városépítős alkotás a legújabb előzetesén még csodálatosabban fest mint eddig bármikor. A rajongók szemébe egészen biztosan pár örömteli könnycseppet csaló videó mellett pedig végre napvilágot látott a pontos megjelenési dátum is, ami nem más, mint október 24. A Cities: Skylines 2 PlayStation 5-ön, PC-n és Xbox Series S/X-en is elérhető lesz.

Dungeons of Hinterberg - az alpesi RPG

A Dungeons of Hinterberg egy alpesi tájon játszódó puzzle platformer RPG lesz, ahol a hangsúlyt a táj bejárása, a hangulat átélés, no meg a szörnyek legyőzése fogja kapni. A játék jövőre érkezik majd Xbox Series X/S konzolokra, PC-s megjelenésről egyelőre nincs szó.

Towerborne - szélmalomharc az emberiség megmentéséért

A Banner Saga trilógia készítőinek új játékában az emberiség menekülni kényszerül a saját világából a Belfry nevű helyre. Azonban a migráció nem zökkenőmentes, az új lakhely ugyan olyan, ha nem veszélyesebb, mint a régi. A célunk adott: a népünknek biztonságos világot teremteni, legyőzni a ránk törő veszélyeket és elpusztítani a háttérben megbújó gonoszt. A Towerborne 2024-ben érkezik majd Xbox Series X/S-re és PC-re, a megjelenés napján pedig már elérhető lesz a Game Passben.

Jusant - hegymászás Life is Strange-módra

A Life is Strange fejlesztői sem unatkoztak az elmúlt időszakban: bemutatták a Jusant hegymászó videójátékot, ami idén ősszel érkezik Xbox Series X/S-re és a Game Pass játékkatalógusába! Ha te is szereted a lágy dallamokat, a puzzle-kalandokat és az indie videójátékokat, akkor ne görgess tovább: pillants bele az előzetesbe!

Game Pass-be látogat az Overwatch 2

A Blizzard kedvelt többjátékos lövöldéje sem távozott hír nélkül a mai bemutatóról: az Overwatch 2 jókora frissítése, az Invasion 2023. augusztus 10-én debütál majd minden platformon. Ez a régóta várt bővítés némi történetet ad az online játéknak, igaz jobban örültünk volna, ha nem törölték volna a dedikált sztorimódját. Emellett kooperatív eventeket és újabb játékmódot is tartalmaz majd a frissítés, illetve a bemutató végén vethettünk egy pillantást a következő hősre is, aki egy support karakter lesz. De ez még nem minden: ugyanekkor az Overwatch 2 New Heroes Starter Packja az Xbox Game Pass Ultimate előnyeihez csatlakozik, vagyis az előfizetők kapásból feloldhatják azt az öt (augusztusban már 6) hőst, akik az Overwatch 2 megjelenése óta csatlakoztak a névsorhoz.

A kiszivárgott Persona 5 Tactica is beköszönt

Gameplay trailerrel jelentették be a Persona videójáték-sorozatának egyik legújabb darabját, a Persona 5 Tactica című spin-offját. Ha szeretted az eredeti játék karaktereit, akkor ebben a mellékágban újra harcba indulhatsz az aranyosabban megrajzolt változatukkal. A Persona 3 remake-jével együtt sajnos ez a cím is már kiszivárgott még az Xbox Games Showcase előtt.

The Elder Scrolls Online: Necrom – láttál-e már lebegve olvasó csápos polipot?

A Bethesda felvásárlása óta természetesen a The Elder Scrolls Online sem maradhatott ki a sorból. Ezúttal az MMORPG június 20-án érkező következő nagy frissítése kapta a főszerepet, melynek trailerében nagyjából mindent ellőttek, amit egy fantasy világban el lehet: óriás sárkányok, mocsárban óriás hüllőn lovagló lovagok, lovecrofti óriás halszerűségek, és még pár izgalmasabb óriási boss is bemutatkozott.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

2.
2.
Robilluma
#1: Jaja. Nekem is ez tetszett az egyik legjobban a showcasen.
A Dontnod odateszi magát, a Banishers - Ghost of New Eden mellett itt lesz ez a gyöngyszem is.
1.
1.
crytek
Jusant várós az érdekel ezerrel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...