Dragon Age: Origins

A Neverwinter Nightsot és a Star Wars: Knights of the Old Republicot is jegyző BioWare legújabb akció-szerepjátéka.
1354904872

Ingyenes Dragon Age-kiegészítők a BioWare-től

Közelednek az ünnepek, a BioWare is adakozó kedvében van, most éppen egy raklapnyi Dragon Age-felszerelést szór szét a játékosok között. Apróság, de a rajongók örülnek majd nekik!
1348036200

Távoznak a BioWare alapítói

Enyhén megdöbbentő, és némileg szomorú hírrel kezdjük a mai reggelt. Ray Muzyka és Greg Zeschuk, a BioWare két alapítója és vezetője egyszerre döntőtt úgy, hogy elhagyja a stúdiót és a játékipart egyaránt. Mindketten mást terveznek a jövőre nézve, de valószínűleg nem térnek vissza.
1340112171

Single módra vált a Dragon Age: Legends

A BioWare böngészőalapú, free-to-play szerepjátéka a Dragon Age 2 megjelenése kapcsán landolt a Facebookon és a Google+-on. A cím azonban letölthető formában, ingyenesen elérhető lett azok számára, akik ódzkodnak a közösségi élménytől. Mi ennek az oka? Rögtön elmondjuk!
1330509600

Nem ellenőrzi a fájljaidat az Origin

Tegnap óta nagy vihart kavart az interneten az Origin katalógusának automata játékhozzáadás funkciója, melynek nyomán néhány régebben megvásárolt Electronic Arts-anyag automatikusan bekerült a játékosok könyvtárába. A kiadó gyorsan igyekezett tisztázni: nem ellenőrzik a fájlokat.
1330423200

Átveszi a korábban megvett játékokat az Origin

Különböző Electronic Arts-játékok véletlenszerűen feltűnnek az Originen a megvásárolt játékaid között? Nem, nem hallucinálsz, úgy néz ki, hogy a kiadó van olyan kedves, és ellenőrzi nekünk a korábban megvásárolt EA-termékeket, amiket aztán betesz a Originbe.
1328617800

DVD-n is megjelenik a Dragon Age: Redemption

Felicia Dayt szeretjük, mert olyan kis aranyos, meg mosolygós, meg minden ilyesmi. Ennek ellenére a vele forgatott, hatrészes Dragon Age minisorozat nem volt a legnagyobb siker, aminek az a legfőbb oka, hogy nem is volt valami jó. De a biztonság kedvéért azért megjelenik DVD-re is.
1328200226

Részletek a Dragon Age animációs filmről

Nem róhatjuk fel az EA-nek azt, hogy nem használja ki a Dragon Age brandben rejlő lehetőségeket. Nézzük csak: van ugye a játék, társasjáték, könyv, képregény, minisorozat, s most egy animációs film meséli el a játék világában játszódó új kalandot, a Dawn of the Seekert.
1324468854

BioWare: az új Dragon Age kiüti a Skyrimet

A Wired magazin interjút készített Ray Muzykával, a BioWare fejesével, melyben jóízűen elcsevegtek a következő Dragon Age-ről. Ebből kiderül, hogy a kanadai brigád tervei között az szerepel, hogy elorozza a műfaj többi követőitől a sikert, beleértve a Skyrimet is.
1322668800

Masszív Dragon Age- és Dead Space-pletykák

A Kotaku egy komolyabb adag, állítólag az Electronic Artstól kiszivárgott pletykával támadta be az internetet a mai napon. Ezek szerint komolyabb bővülések és változások állhatnak be a cég két nagy címében. A Dragon Age például többjátékos résszel bővülhet.
1321866055

Lezárult a Dragon Age: Redemption websorozat

Alig hat epizódot ért meg a Bioware megbízásából leforgatott, élőszereplős websorozat, a Dragon Age: Redemption. Felicia Day formálta meg a játék DLC-jében is látott karaktert, Tallist, így közelebbről is megismerkedhettünk céljaival és küldetésével.