Test Drive Unlimited 2 PC, PS3, X360

Gyors kocsik, egzotikus tájak és az élet minden luxusa, ez veszi körül a szuperautó tulajdonosokat minden nap. Az Eden Games legújabb játéka ebbe a csodás világba kalauzolja el az Xbox 360, PlayStation 3 és PC tulajdonosokat.
1304931623

TDU2 - érkezik az ingyenes Exploraiton DLC

Elsőként a PC-s játékosok részesülnek a Test Drive Unlimited 2 soron következő letölthető tartalmában, őket követik rövid időn belül a konzolos játékosok. Annak ellenére, hogy izmos frissítéssel van dolgunk, egy lyukas garast se kell érte leszurkolnunk. Van még ilyen a mai világban.
1300712400

Az élen nyitott itthon a Dragon Age II

Bejött a Dragon Age folytatása a magyar játékosoknak, legalábbis ami az üzleti sikert illeti. A Dragon Age II rögtön az első helyen nyitott a hazai toplistán, és PC-n és Xbox 360-on is ez a játék szerepelt a legjobban. PS3-on csak a második lett, a Killzone harmadik részén nem tudott kifogni.
1300348800

Tizedik helyen nyitott a Fight Night Champion

Még éppen befért a legjobb tíz közé a Fight Night Champion: a PlayStation 3-on a második helyen, az Xbox 360-on pedig ötödik helyen nyitó bokszjátéknak az összesített listán a tizedik helyre futotta, ami azért nem rossz, ha azt vesszük, hogy a Fight Night rétegcím az EA sportjátékai között.
1299593537

Második helyen nyitott itthon a Bulletstorm

A magyar játékosoknak is bejött a People Can Fly és Cliffy B legújabb agymenése, a Bulletstorm kapásból a második helyen nyitott itthon. Bár a játék kétségkívül remekül sikerült, arra kíváncsiak lennénk, hányan döntöttek a pár ezressel drágább Epic Edition mellett a Gears of War 3 bétalehetőség miatt.
1298736443

Harmadik helyen nyitott itthon a Killzone 3

Megjelenése után azonnal a hazai toplista harmadik helyén nyitott a Killzone 3, a PS3-exkluzív címnek egyedül a World of Warcraft előfizetői kártyával és a FIFA 11-gyel nem sikerült megbirkóznia. Közben - ahogy az várható volt - a Test Drive Unlimited 2 alaposan visszacsúszott.
1298386117

Első helyen nyitott itthon a Test Drive Unlimited 2

Bár várakozásainkhoz képest kissé alul teljesített, a Test Drive Unlimited második részére rengetegen voltak kíváncsiak itt, Magyarországon is. A játék kapásból az összesített toplista élén nyitott, ezzel pedig maga mögé utasította a World of Warcraftot és a FIFA-t is.
1297723701

Test Drive Unlimited 2 teszt

Eljött az összes barátod, egyszerűen imádnak. A medence partján táncoltok, a kedvenc zenéd szól éppen, amikor a tömegből előlép egy hölgy, s a villa garázsába invitál. A hatalmas, fehér terem közepén egy tűzpiros Ferrari California áll. „Remélem, tetszik a színe. Boldog születésnapot!”
1297188539

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten lesz bőven megjelenés, egyedül a PSP marad játék nélkül a napokban. No jó, olyan borzasztóan sok sikervárományos címre most sem számíthatunk, de a Test Drive Unlimited második részével és a Mario Sports Mixszel érdemes lehet elkalandozni néhány óra erejéig.
1296203400

Test Drive Unlimited 2 - Jaguar trailer

Nem tudok teljesen napirendre térni a Test Drive Unlimited 2 felett. Néha olyan hangulatosnak és szerethetőnek tűnik, néha pedig ronda, mint a bűn. Hasonló a helyzet az új, Jaguar autókat bemutató előzetessel is: oké-oké, de valahogy nem túl meggyőző. Főleg a zene nem.
1296043250

Test Drive Unlimited 2 - alakítsd át a verdádat

Ha még nem lenne herótunk a dögivel érkező TDU2 videóktól, akkor bizonyára mindenki örülhet a következő gyöngyszemnek, melyben csodajárgányunk külső, optikai testreszabhatóságára hívják fel a figyelmet. Egy sznob autótulaj Ibizán nem furikázhat gyári fényezéssel, ugye?