Age of Empires III: The Asian Dynasties

Stratégia, Történelmi
Kiadó: Microsoft, Fejlesztő: Big Huge Games
A Rise of Nations készítőire bízták a második Age of Empires III-kiegészítés fejlesztését, mely a The Asian Dynasties alcímet fogja viselni.
Értékelés: Nincs még értékelve

Még mindig roppant aktív az Age of Empires tábora

Sőt, a kreatív igazgató szerint a franchise havonta rendszerint több mint egymillió játékost vonz be úgy, hogy a legutóbbi teljes értékű rész megjelenése óta közel 15 év telt el. Kíváncsian várjuk, hogy mit hoz a jövő!

Age of Empires - Bill Gates elintézi a folytatást?

Régóta áhítozol egy új Age of Empires-részre? Nem kizárt, hogy maga Bill Gates intézi el, hogy megérkezzen a várva-várt folytatás, egy Redditen zajló beszélgetésen ugyanis megígérte, utánajár a dolognak.

Készül az új Age of Empires?

Mostanában csak mobiljátékos és remake-fronton hallottunk az Age of Empires-sorozatról, pedig elképzelhető, hogy hamarosan egy teljes értékű folytatást is kapunk hozzá. Ami biztos: a Microsoftnak már van hozzá stúdiója.

Elrajtolt az új Humble Bundle

Itt van az új Humbe Bundle, az akció szervezői ezúttal egy újabb Jumbo csomaggal készültek az érdeklődőknek. Ez azt jelenti, hogy nagyon kevés pénzért olyan játékokat kapsz, ami amúgy nagyon sokba kerülne.
  • Írta: fojesz
  • 6 komment

Mobilokra költözik az Age of Empires

Először pletykaszinten merült fel, hogy a Microsoft mobilokra is kihozná néhány címét, és nem sokkal később meg is erősítették az Age of Empires átiratát. Ja, és nem feltétlenül kell hozzá Windows Phone.

Hatalmas hiba volt az Age of Empires III

Az Age of Empires-sorozat atyja szerint teljesen elszúrták a játék harmadik részét, miután az még a legkevésbé sem hasonlított a korábbi epizódokra. Visszaemlékezésében arra is fény derül, hogy anno direkt megkérték a Microsoftot: ne az Age of Empires cím alatt jelenjen meg a játék.

Golden Joystick 2010 - itt a nyertesek listája

Lezajlott az idei Golden Joystick 2010 díjátadó, tegnap frappáns kis ceremónia keretein belül rántották le a leplet a győztesekről és a dobogósokról. Számos külföldi szaklap hirdette meg a szavazást, a játékosok pedig voksaikkal éltették a kiemelkedő címeket. Le is közöljük a díjazottak listáját.

Windstorm Studios - a harmadik Ensemble utód

Örömmel jelenthetjük, hogy a Halo Wars elkészülte után, a volt Ensemble dolgozók erőt vettek magukon és egy harmadik stúdió megalakulását is bejelentették.
  • Írta: Mast3rmind
  • 8 komment

Eladó a Big Huge Games és a Heavy Iron Studios

A THQ korábbi bejelentéséhez tartva magát megkezdte kiadásai lefaragását és a tervezett leépítést: a Big Huge Games és a Heavy Iron Studios még megmenekülhet.

Ensemble - "Saját sikereink áldozatai lettünk"

A közelmúltban bezárt Ensemble Studios egykori dolgozója elárulta, hogy szerinte mi is okozhatta az egykor oly sikeres cég vesztét, mi vezethetett a bezárásig.

Megalapították a Robot Entertainmentet

Az egykori Ensemble Studios néhány munkatársa megalapította a Robot Entertainment névre hallgató stúdiót, ám konkrét projekteket még nem jelentettek be.

A heti játékmegjelenések

Meglehetősen bő hét várt a játékosokra ezúttal, a kiváló felhozatalban biztos mindenki talál majd magának való játékot az elérhető hét játékplatform egyikén!

Age of Empires III: The Asian Dynasties demó

Megérkezett az Age of Empires III új kiegészitőjének demója, amely 600 megán terpeszkedik. A legújabb Age of Empires minden stratégának kötelező darab!
  • Írta: Dentis 360
  • 7 komment

Aranylemezen a legújabb AoE addon

Újabb kiegészítővel bővül a Microsoft siker sorozata, az Age of Empires. A harmadik rész immáron a második addonnal hívja fel magára a figyelmet!

Age of Empires III - bemutatkoznak az ázsiaiak

Folytatodik a nagysikerű Age of Empires-sorozat harmadik része egy újabb kiegészitővel, amely a The Asian Dynasties címet kapta.
  • Írta: Dentis 360
  • 4 komment

E3 2007: Galériafrissítés - az újabb felvonás

Megérkezett az E3-as galériafrissítések következő felvonása kizárólag AAA-s címekkel! Ace Combat 6, Army of Two, Crysis, Stalker 2, UT3... - nyamm!

E3 2007: Microsoft sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Jó reggelt a koránkelőknek! Hamarosan kezdődik a Microsoft E3-as sajtókonferenciája. Aki itt van, jöjjön, olvassan, csodálkozzon és kommenteljen!

Bemutatkozik az Age of Empires III új addonja

A Microsoft új kiegészítőt jelentett be az Age of Empires III-hoz, mely a The Asian Dynasties alcímet viseli és Ázsiába kalauzolja el a játékosokat.