Need for Speed: Pro Street

A Need for Speed sorozat legfrissebb, 2007-es tagja, mely felhagy a korábbi részek stílusával. A játék szimulátorosabb lett, az autók törnek, nekünk pedig profi versenyeken kell helyt állnunk.

Need for Speed: Pro Street

Minden évben kapunk egy új Need for Speed-et, az autótuningolás és a száguldás szerelmeseinek tehát nem kell sokáig várniuk a szokásos dózisra. Idén novemberben megjött a legújabb, tudja a fene, hogy hányadik rész, mi pedig azonnal rá is vetettük magunkat, hogy egy részletes review keretein belül bemutassuk nektek.

Need for Speed: Pro Street Demóteszt Xbox 360 konzolon

Míg mi magyarok büszkén emlékeztünk 56-ra, addig az az Electronic Arts szépen csendben elérhetővé tette a legújabb, tizensokadik Need for Speed kipróbálható demóját. Sokáig gondolkoztunk, hogy a koszorúzási ünnepséget, a Bolondos Dallamokat, vagy a Pro Street demót válasszuk-e piros napos esti programnak, ám nem döntöttünk rosszul, mikor az utóbbit szavaztuk meg.

Need for Speed: Pro Street

Ahogy az Underground új irányvonalat vitt a Need for Speed szériába, úgy alakítja át a sorozatot a legújabb, Pro Street alcímre hallgató epizód is. Az Electronic Arts teljesen átdolgozza a játékot, de hogy ez pontosan mit is takar, és mennyire lesz jó nekünk, az rögtön kiderül, ha végigolvassátok premier előzetesünket!