The Elder Scrolls Online PC, PlayStation, Xbox

MMORPG a The Elder Scrolls-sorozat alapján: a játékot a Bethesda Softworks és a Zenimax Online Studios készítik.
1398337234

The Elder Scrolls Online - jönnek a raidek

Hamarosan napvilágot lát az első nagyobb tartalmi bővítés a The Elder Scrolls Online-hoz. A Craglorn névre keresztelt frissítésben debütál az első Adventure Zone és a 12 fős raidek helyi megfelelői, a Trialok.
1397462449

The Elder Scrolls Online - elindult a piactér

A The Elder Scrolls Online-ban nem találunk ingame aukciós házat, ha a játékosok vásárolni vagy eladni szeretnének, el kell látogatniuk az erre szakosodott fórumra, amit a hétvégén lőttek fel a Tesoelite munkatársai.
1397208354

The Elder Scrolls Online teszt

A sorozat nem kerülhette el azt, ami mindig is ott motoszkált a rajongók fejében: a The Elder Scrolls egy MMO után kiált, az egyjátékos élményre kihegyezett részekhez hasonló minőségben. A TESO megérkezett, ám még érnie kell.
1396884600

Brit toplista: második a The Elder Scrolls Online

Megérkezett a legfrissebb brit játékeladási toplista, amibe már a pénteken elrajtolt The Elder Scrolls Online teljesítményét is beleszámolták. Az MMORPG a második helyen rajtolt.
1396630800

Itt a The Elder Scrolls Online launch trailere is

Megjelent a The Elder Scrolls Online, a délelőtti gigászi infografikát pedig egy még gigászibb launch trailer követi: a cinematic videó több mint öt perc hosszú, és epikus jelenetekből nem lesz hiány benne.
1396605659

Megjelent a The Elder Scrolls Online

Bizony ám, végre boltokba került a The Elder Scrolls Online, az európai és amerikai megaszerverek elindultak, kitartóan állják a játékosok rohamát. A megjelenés apropóján a Bethesda egy remek infógrafikát állított össze.
1396267200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Itt a hétfő, úgyhogy ideje szemrevételezni a következő napokban megjelenő játékokat is! A fő attrakció természetesen a The Elder Scrolls Online, de akad még egy-két érdekesség a listánkon...
1396000845

TESO - infók a veterán tartalomról és a PvP-ről

A Bethesda megígérte, hogy azoknak a játékosoknak is szavatos élményt nyújt a The Elder Scrolls Online, akik már elérték a maximális szintet. Lesz itt veterán kampány és élvezetes PvP is - részletek a kattintás után.
1395682244

Mikor lesz éles a The Elder Scrolls Online?

Nyilván április 4-én, ám most órára pontosan megtudhatjuk, hogy mikor indulnak a PC-s TESO szerverei, beleértve a korai hozzáféréssel rendelkezőkre érvényes időpontokat is. Állítsátok be az ébresztőt, nehogy lemaradjatok!
1393234127

The Elder Scrolls Online bétateszt

Kipróbáltuk a legutóbbi bétahétvége alkalmával a The Elder Scrolls Online-t, s a kezdeti fejvakarások után már széles vigyor ült az ábrázatunkon. A single-játékokat határoló falak leomoltak, Tamriel varázslatos világa utat tört magának.