BioShock 2 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

2007 egyik legjobb FPS-ének, a BioShocknak a folytatása a 2K Games és a 2K Marin jóvoltából. Nem igazi BioShock, de azért rossz játéknak sem neveznénk.
1297524642

A Take-Two-t akarja felvásárolni az Activision?

Izgalmas pletykák keltek szárnyra a játékipar globális szintjén tevékenykedő üzletemberek körében. A magas rangú vezetők azt beszélik, hogy az Activisiont egyre jobban foglalkoztatja, hogy lecsap a Take-Two-ra, s ezzel olyan frencsájzok birtokába jutna, mint a GTA és a Bioshock.
1296802052

A Black Ops volt a legtöbbet játszott játék Live-on

Az Xbox Live mindenható ura közzétette azt a listát, mely a 2010-es év legtöbbet játszott játékait tartalmazza a konzol online rendszerében. Nagy meglepetés nem történt, ismét csak a Call of Duty bizonyult a legnépszerűbbnek, a Treyarch fejlesztését pedig a Halo: Reach követi.
1291287619

A Black Opsszal játszottak a legtöbben a Live-on

A Treyarch hidegháborús shootere olyan nagy neveket taszított le a trónról a november 22-től kezdődő héten, mint a Modern Warfare 2 és a Halo: Reach. Ezzel a Call of Duty: Black Ops lett a legnépszerűbb multis játék az Xbox Live-on. PC-s és konzolos listáinkból kiderül, milyen címekkel játszanak a legtöbben.
1290081625

Video Game Awards 2010 - a jelöltek listája

Mint a téli E3-at, úgy várjuk a Video Game Awardsot, annyi érdekes bejelentésre számítunk. Persze a Spike által megrendezett díjátadó lényege ettől függetlenül még mindig az év legjobb játékainak megválasztása, úgyhogy vegyük is elő a jelöltek listáját gyorsan, nézzük meg, kik a legesélyesebbek idén!
1288346400

Ken Levine szerint a PC a játékipar jövője

Habár manapság főként azt halljuk, hogy a PC, mint játékplatform haldoklik, és a jövő a konzoloké, Ken Levine, a System Shock 2 és a Bioshock-játékokért felelős Irrational Games feje szerint nem ez a helyzet. Levine úgy gondolja, hogy a múltat és a jövőt is a PC jelentette és jelenti.
1288249225

Mégis jönnek PC-re a BioShock 2 DLC-i

A korábbi tervekkel ellentétben mégis megjelennek PC-re a BioShock 2 DLC-i. A 2K Games két hete jelentette be, hogy számítógépre nem fognak megjelenni a kiegészítők, s bár már akkor számoltak a rajongók felháborodásával, most mégis miattuk döntöttek úgy, hogy végül elkészítik ezeket a verziókat is.
1286792337

Nem jönnek PC-re a Bioshock 2 DLC-k

Szomorú hír a PC-s társadalom számára, hogy a remekül sikerült Bioshock 2 letölthető tartalmi csomagjai kizárólag konzolokra jelennek majd meg. A fejlesztők mindezt időhiánnyal magyarázzák, így ráadásul a konzolokra sem jut el pár korábban ígért változtatás.
1283607318

Take-Two: Nem fogunk bukni a Mafia II-n

Michael Pachter, a Wedbush Morgan Securities elemzője a Take-Two negyedéves pénzügyi helyzetjelentése előtt úgy vélekedett, hogy a vártnál gyengébb értékeléseknek és a hosszú fejlesztési időnek köszönhetően a kiadó bukni fog a Mafia II-n - a Take-Two szerint ez nem így lesz, de számokat ők sem mondtak.
1282891522

BioShock 2: Minerva's Den DLC augusztus végén

A kissé lagymatag multis kiegészítések mellett a Minerva's Den a BioShock 2 egyjátékos élményére koncentrál majd, ahol egy teljesen új karakter bőrébe pattanhatunk, hogy a tenger alatti város egyik szegletét vonjuk fennhatóságunk alá.
1281094140

Az egyjátékos módot bővíti az új BioShock 2 DLC

A Minervas Den című kiegészítő lesz valószínűleg a BioShock 2 utolsó DLC-je, ehhez mérten meglehetősen tartalmasnak is ígérkezik a csomag.