Just Cause 3 PC, PS4, XBOXONE

Rico Rodriguez harmadszorra is visszatért.
1323974944

Új forgatókönyvírót kapott a Just Cause-mozi

A Just Cause filmváltozata gőzerővel készül, igaz, még mindig az előkészületi munkálatok zajlanak: a mozi két producere mindenképpen életképes forgatókönyvet akar a filmstúdiók és a befektetők elé dobni, ezért már a második szkriptet íratják egy másik író, Bryan Edward Hill közreműködésével.
1308222023

Új stúdiókat nyitott az Avalanche és a Rockstar

Míg más ígéretes fejlesztőcsapatokat sorra zárnak be a kiadók, másokat elkerül a belsős stúdiók zűrzavaros élete. Ilyen a Rockstar és az Avalanche is, akik újabb kirendeltségeket nyitottak meg nemrégiben. Míg előbbi a mobil platformot helyezi előtérbe, az utóbbi a nagy költségvetésű címekre rendezkedett be.
1286212068

Alakul a Just Cause film stábja

Tavaly a Variety már beszámolt róla, hogy a Just Cause sem fogja megúszni a megfilmesítést, most pedig ugyancsak ez a lap közölte az első neveket, amelyek összefüggésbe hozhatók Rico Rodriguez jövőbeli, vászonra írt kalandjaival. Dátum természetesen még nincsen.
1276243620

Új projekten dolgoznak a Just Cause fejlesztői

Hét évet a Just Cause-zal töltöttek, és most úgy döntöttek, ideje váltani. Az Avalanche Studios megint akciójátékot fejleszt, de ezúttal nem saját címet.
1269545100

Az Avalanche Studios megvédi a PC-seket

Christofer Sundberg, a Just Cause sorozatot jegyző Avalanche Studios egyik alapítója elítéli azokat, akik a warez miatt nem fejlesztenek PC-re. Szerinte nem ez a megoldás.
1225275840

Leépítések a Just Cause fejlesztőinél

A független svéd Avalanche Studios százhatvan emberéből hetvenhetet kénytelen volt lapátra tenni, miután két - több tízmillió dolláros - projektjüket leállították.
1215528060

Hamarosan bemutatkozik a Just Cause 3?

A Just Cause második része csak szeptember 23-tól lesz megvásárolható a boltokban, de úgy látszik, az Eidos már készülődik a harmadik epizód bejelentésére.