Gears of War 3 X360

Cliff Bleszinski és az Epic Games nem hagyja elveszni a Gears of Wart - ehelyett trilógiává avanzsálja a díjnyertes sorozatot. Hölgyeim és Uraim, itt a GOW3! A játékhoz DLC-k is beszerezhetők.
1323356453

Az Epic nem szívesen portolna PS Vitára

A Gears of War fejlesztői nem érzik annak szükségességét, hogy minden új, apró platformon jelen legyenek termékeikkel. Mike Capps elnök azt is kifejtette, hogy jelenleg nem készítenek Vitára játékot, megvárják, hogy mennyire lesz elfogadott a Sony handheldje a nyugati piacon.
1323270000

VGA 2011: Teljesen új címet fog bejelenteni az Epic

Arról már beszámoltunk korábban, hogy a most szombaton esedékes Video Game Awards 2011-en az Epic is bejelent valamit, most pedig a fejlesztőcég elnöke azt is az orrunkra kötötte, hogy egy teljesen új cím lesz, ami eltér minden eddigi Epic-játéktól. Meg azt is, hogy izgul miatta.
1323262800

Nem adja el az Xbox 360-at a Gears of War 3

Legalábbis mindenki kedvenc piaci elemzője Michael Pachter szerint. A konzolok esetében egy-egy nagyobb címet kifejezetten "system sellerként" szoktak említeni a kiadók, s a Microsoft is így gondol a Gears of War 3-ra. Patchter szerint viszont az egész hülyeség.
1323110270

VGA 2011: Bejelentésre készül az Epic Games is

Cliff Bleszinski és az Epic Games már a tavalyi Video Game Awardsra is készült bejelentéssel, viszont azt az utolsó pillanatban lelőtték - máig nem tudni, miért. Sebaj, most lesz új projekt, itt is van a teaser, igaz, a többi bemutatandó címmel szemben itt egyáltalán nem mutatnak semmit a játékból.
1322665200

Egyáltalán nem játszik a Gears of War 3 írónője

Elsőre úgy hangozhat, hogy nem játszani azzal a sorozattal, aminek a harmadik részét írod olyan, mintha nem érnél hozzá ahhoz a nőhöz, akit meg szeretnél fektetni. De úgy látszik, Karen Traviss számára ez a megfelelő munkamódszer, szerinte legalábbis mindenképp.
1322161206

A People Can Fly készíti a Gears előzményét?

Az Official Xbox Magazine legfrissebb, amerikai száma szerint a Bullestorm fejlesztője, a lengyel People Can Fly készítheti a Gears of War előzményeit, trilógia formájában. Igen jól olvastátok, három játékról van szó. Nincs kétségünk afelől, hogy a Gears élni fog továbbra is, de ez igen durva pletyka.
1322121652

Az új Mission: Impossible és a Gears of War 3

Hogyan kapcsolódik egymáshoz a homlokegyenest eltérő stílust képviselő játék és film? Senki? Akkor elmondom: ha végigtolod a Gears 3 hordamódját Insane nehézségen és megtekinted Live-on a Mission: Impossible - Ghost Protocol trailerét, akkor ingyenes fegyverskineket kapsz a játékhoz.
1321906708

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nyugodtabb hét következik, bőven lesz alkalmunk bepótolni a lemaradásunk az őszvégi fennforgás közepette. Persze új játékokra ezúttal is számíthatunk, nívósabb megjelenésből viszont kevesebb lesz, és azok között is inkább DLC-ket, bővített kiadásokat találunk. Azért a PC-s Batman jó lesz.
1321707641

Gears of War 3 - tűzharc a Bullet Marshon

Az Epic Games kiadta az első felvételt a Bullet Marsh névre keresztelt multiplayer térképről, mely majd a hónap végén ingyenesen letölthető Versus Booster Map Packban kap helyet. Ha imádtad a 22 évente sötétség című filmet, akkor ezt a helyszínt is szeretni fogod.
1321121901

Amerikában is a Battlefield 3 vitte el az októbert

Befutottak az NPD Group októberi statisztikái, a tízes toplista szerint a Battlefield 3 volt az amerikai játékosok kedvence a hónapban, ráadásul szokatlanul jók voltak a PC-s eladások is, köszönhetően a sorozat gyökereinek. A legkeresettebb konzol még mindig az Xbox 360 a tengerentúlon.